Haberler

Adana'da Makilik Alanda Yangın

Adana’nın Kozan ilçesinde makilik alanda çıkan korkuttu.

Adana'nın Kozan ilçesinde makilik alanda çıkan korkuttu. Evlere ve Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksekokuluna yaklaşan yangın kontrol altına alınırken, söndürme çalışmaları sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, Çanaklı Mahallesi'nde Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksek Okulu yerleşkesi sorumluluk alanı içerisinde kalan makilik alanda belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına Kozan Orman İşletmesi Müdürlüğüne ait orman yangın söndürme ekiplerinin yanı sıra, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Kozan Belediyesi itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangını kontrol altına alan ekipler, yangının Kozan Meslek Yüksekokulu binasına sıçramaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kozan Orman İşletme Müdürü Veysel Önen, "Söz konusu yangının çıktığı alan orman sayılmayan yerlerden tamamen üniversiteye tahsis edilmiş olan bir alan Milli Emlak Müdürlüğünce. Bir de vatandaşa ait özel mülkiyette olan yerler var, burada zeytinlikler var. Tamamen yangınımız şuan kontrol altında. 20 ekiple şuan yangına müdahale ettik. Şuan yanan alanın ne kadar olduğu konusu ile ilgili tespitlerimiz devam ediyor. Yarın net bir rakam vereceğiz. Şuan tüm ekiplerimiz yangını dört bir yandan çevreledik. Bir tehlikeli durum şuan yok. Evler de tahliye olmadı. Yangın alanına yakın evler vardı, evlere yangın sıçramadan kontrol altına aldık" dedi.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, Çukurova Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turgut Çürük ve üniversite yetkilileri de bölgeye gelerek, yangın alanında bilgi aldılar. Makilik alandaki yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Çukurova Üniversitesi Çanaklı Kozan 3.Sayfa Haberler

Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

Mansur Yavaş Tarihi Kentler Birliği Başkanı seçildi! AK Parti ve MHP'den de oy aldı

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Gamze Özçelik'ten sürpriz evlilik! Reshad Strik ile nikah masasına oturdu

Bakmadan Geçme

Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir? Ali Koç/Aziz Yıldırım hangi kanalda? Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını nerde yayınlanıyor? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı ne zaman? Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko maçı saat kaçta, hangi kanalda? Babalar günü ne zaman 2025? Babalar günü 2025 yılında hangi güne, hangi tarihe denk geliyor? Demir 5 TL çıkacak mı? Madeni 5 TL piyasaya mı sürülüyor? Yeni demir 5 TL nasıl olacak? Portekiz Hırvatistan maçı CANLI izle! (HD) 8 Haziran Portekiz Hırvatistan maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Pazar günü kargolar açık mı 2024? Pazar günü kargolar saat kaça kadar açık, kaça kadar dağıtım yapıyor? Emekli maaşı bayramdan önce yatacak mı 2024? Emekli maaşı bayramdan önce ödenecek mi? Gamze Özçelik evli mi? Gamze Özçelik kiminle evli, eşinin adı ne? Muharrem Akkuş yaşıyor mu? Muharrem Akkuş öldü mü, neden öldü? Muharrem Akkuş ölüm sebebi ne? Hepsijet Pazar günü çalışıyor mu? Hepsijet Pazar günü kaça kadar çalışıyor? TYT'ye girmeden AYT'ye girilir mi? TYT sınavına girmeyenler AYT sınavına girebilir mi? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 8 HAZİRAN 2024: Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Portekiz - Hırvatistan maçı hangi kanalda, saat kaçta? Portekiz - Hırvatistan maçı nereden izlenir? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? Yalı Çapkını Seyran diziden ayrılacak mı, çıkacak mı?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title