Haberler

Gelin ve damat dahil 100 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı

Güncelleme:

Ankara'da sosyal mesafe ve maske kurallarının hiçe sayıldığı bir düğünde gelin ve damat dahil 100 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı. Virüsü kapanlar arasında eşinin rahatsızlığından dolayı 4 aydır kendini izole eden Yavuz Yazıcı isimli vatandaş da var.

Ankara'da yaşayan emekli Yavuz Yazıcı (46), eşinin kronik rahatsızlığını da dikkate alarak, salgın riskine karşı 4 ay kendisini evde izole ettikten sonra 1 saatliğine katıldığı, yeğeninin düğününde koronavirüse yakalandı. Yazıcı, "Çok şükür, erken fark ettim ve kendimi karantinaya alarak eşime bulaştırmadım. Benimle birlikte gelin, damat ve 100 kişinin testi pozitif çıktı" dedi.

Eşinin kronik rahatsızlığı bulunan Yavuz Yazıcı, hem onu hem kendisini koronavirüsten korumak için salgının ülkede görüldüğü ilk günden itibaren yaklaşık 4 ay boyunca evinde izole oldu. Yazıcı, 11 Temmuz'da 1 saatliğine yeğeninin düğününe katıldı. Hediyesini takmasının ardından salondan ayrılan Yazıcı'da, düğünden bir süre koronavirüs tespit edildi. Virüs semptomlarının görülmesi üzerine yapılan Covid-19 testi pozitif çıkan Yazıcı, hastanede ve evde yaklaşık 1 ay süren tedaviyle sağlığına kavuştu.

Gelin ve damat dahil 100 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı

"100 KİŞİNİN TESTİ POZİTİF ÇIKTI"

İyileşen Yavuz Yazıcı, eşinin birtakım kronik hastalıkları olduğunu, onu düşündüğü için pandeminin başından itibaren eşi ile birlikte hiç dışarı çıkmadıklarını söyledi. Yazıcı, "Bu süreçte alışverişi bile arkadaşlarım yapıyordu. Ama 'yeğenimin düğününe katılmazsam ayıp olur' düşüncesiyle düğüne gittim. Sadece 1 saat kaldık, koronavirüse yakalandık. Çok şükür, erken fark ettim ve yine kendimi karantina altına alarak eşime bulaştırmadım. Öğrendiğim anda çok üzüldüm 'eşime bulaşır' diye. 100 günü aşkın süre evde kaldım ama emeğim çöp oldu. Düğünde sadece oturdum, halay bile çekmedim. Sadece hediyemi takmak için kalktım daha sonra da ayrıldım. Ara ara maskemi çıkardığımı hatırlıyorum. Düğünde benimle birlikte gelin, damat ve 100 kişinin testi pozitif çıktı. Lütfen insanlar düğünlere katılmasın, cenazelere gitmesin. Düğünde hastalığa yakalanan ve hala yoğun bakımda tedavi gören akrabalarımız var" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yavuz Yazıcı Koronavirüs Haberler

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Sevgililer Günü'nde öldürülen genç kızın tetikçi olduğu ortaya çıktı

Sevgililer Günü'nde öldürülen genç kızın tetikçi olduğu ortaya çıktı

Aziz Yıldırım, elini havaya kaldırmak isteyen Ali Koç'a izin vermedi

Aziz Yıldırım, elini havaya kaldırmak isteyen Ali Koç'a izin vermedi

Bakmadan Geçme

''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 10 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? GAMZE ÖZÇELİK KİMLE EVLENDİ? Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik kim, nereli, kaç yaşında? LGS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN? #9997 2024 LGS sonuçları açıklandı mı, tarih belli oldu mu? MEB SONUÇ SORGULAMA! BOMBA TRANSFER! Anderson TALİSCA, Fenerbahçe'ye mi geliyor? #9917 SURVİVOR YUNUS EMRE ELENDİ Mİ? Survivor All Star 2024 dün akşam (9 Haziran) kim elendi?
Avrupa'da kırmızı alarm! Belçika Başbakanı Alexander de Croo istifa edecek

Avrupa'da kırmızı alarm! Belçika Başbakanı Alexander de Croo istifa edecek

500

Yorumlar (87)

Millet:

Bu DÜĞÜNLER bu ülkeyi mahvetti.birileri dur desin artik

26
2
yanıtYanıtla
REYHAN:

DÜĞÜNLERMİ ŞAKA MI BU HAVUZLAR OTELLER TERMALLER CAFELER BİRANELER HER YER AÇIK DÜĞÜNLERE TAKILDI YAAAA HER YER İNSAN KAYNIYOR. . . .

yanıt1
yanıt0
DAMAT BEY:

Arkadaş yapma dyosunuz çok kolay sizin için dimi ? Ulan haziranda düğünümüz vardı büyük heyecanla bekledik olmadı. Şimdi ekime erteledik. Ben bir defa evleneceğim ve düğün yapmak son derece hakkım. Cahil diyorsunuz fakat bizim durumumuzda olan insanları düşünmeden konuşuyorsunuz. Ben gerekli her türlü tedbirimi alacağım ALLAHIN izniylede bir şey olmayacak. Yapma demek kolay tabi ama işin içinde olduğunuz zaman olay değişiyor. Bende düşünüyorum sizin gibi ama olmuyor.

9
10
yanıtYanıtla
MAHMUT:

çok haklısın kardeşim

yanıt2
yanıt7
İsimsiz:

Gelecek yazı bekleyin o zaman bu kadar insanın vebaline girerek mutlu olamazsınız

yanıt13
yanıt1
ol:

vebal alma yapma yada sesiz evlenin hediyeye gerek yok en buyuk hediye hayat ve sagliktir saygili ol

yanıt8
yanıt1
deliiii:

30 sene bekledin 1 sene mi bekleyemiyorsunuz ? Giden kıyın nihah 2 şahit girin evinize. seneye düğün yapın çok mu zor

yanıt5
yanıt1
Ali:

Arkadaş nikahını kıy aynı evde yaşa. . . Düğün eğlence için yapılır. Ha tamam altın para vs de önemli, sen gittin o da getirsin. Ama düğünü eğlenceyi de seneye yap. Nikak kıyınca düğün sonra olmuyor mu?

yanıt2
yanıt0
İsimsiz:

Tedbirli bir şekilde, aile içinde, birkaç tane de yakın akraba ve dostlarla açık alanda halaysız ve ikramsız, mesafeli, maskeli elbet te düğün yapılabilir. Hafif bir müzik olabilir, arada gelin ve damat eğlenebilir. Bence en güzeli böyle. Hatta şimdiki aklım 10 yıl önce olsaydı hiç düğün yapmazdım o kadar insanı toplayıp. Bir sürü de masraf çıkıyor. Bence hiç değmiyormuş, şimdi anladım

yanıt1
yanıt0
Ölüm meleği:

Bunları tedavi etmesinler.

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title