Haberler

21 yaşındaki Tuğçe'yi 1.5 yıldır taciz eden Nurettin Şeyhmusoğlu tutuklandı

Güncelleme:

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı, Tuğçe Çelik'in yaptığı "ölmek istemiyorum sırada ben olmak istemiyorum" isyanının ardından harekete geçti. Tuğçe Çelik'in ifadelerinin ardından gözaltına alınan Nurettin Şeyhmusoğlu, tutuklandı.

Bodrum'da Tuğçe Çelik'i bir buçuk yıldır taciz eden ve Çelik'in"ölmek istemiyorum sırada ben olmak istemiyorum" isyanının ardından gözaltına alınana Nurettin Şeyhmusoğlu, çıkarıldığı Sulh Ceza Hâkimliği tarafından tutuklandı.

Paylaşımlarındaki ve ifadelerindeki tutarsızlıklar nedeniyle Şeyhmusoğlu'nun, Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde gözlem altına alınmasına karar verildi.

Tutuklanan Nurettin Şeyhmusoğlu ile ilgili Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bazı sosyal medya platformlarında 21/07/2020 tarihinde "ölmek istemiyorum sırada ben olmak istemiyorum, bir genç kadının isyanı, yeni bir yardım çığlığı" başlığı altında yapılan paylaşıma ilişkin görüntülerden yola çıkılarak derhal Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca resen soruşturma başlatılmış ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla bir basın açıklaması yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Soruşturma kapsamında mağdure T.Ç'nin beyanı alınmış, şüphelinin üzerinde ve ikametinde suç delillerinin tespitine yönelik arama yapılmış şüpheli Nurettin Şeyhmusoğlu gözaltına alınmıştır. 22/07/2020 tarihinde Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığındaki ifadesinin ardından Bodrum Sulh Ceza Hakimliğine tutuklanması talebi ile sevk edilmiş ve şahıs tutuklanmıştır.".

NE OLMUŞTU?

Muğla'da yaşayan 21 yaşındaki Tuğçe Çelik, yaklaşık iki yıldır 46 yaşındaki Nurettin Şeyhmusoğlu tarafından sosyal medyadan kendisinin taciz edildiğini söylemişti.

Twitter hesabından, "Bugün yaşanan ve kendi yaşadıklarımdan korktuğum için bunları yazacağım. Ben zarar görmek, ölmek istemiyorum! Benim de başıma bela olan sapık, ruh hastası ve gerçekten şizofreni olduğuna emin olduğum 46 yaşında Nurettin Şeyhmusoğlu isimli şahıs, beni kafasına takmış" paylaşımı sonrası çok sayıda destek mesajı aldı.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Cumhuriyet Bodrum 3. Sayfa Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

500

Yorumlar (38)

baksen:

ne kızlar var , haberiniz yok . adamı haklı bulmuyorum fakat kızlarımızda sandığınız kadar masul olmayabiliyor . . . 20-30 sene önceki kızlar nerdeee. şimdikilerin çoğu aşkı -memnu daki bihter. . . zaten kızlar masum olsa anaları onları bu yola itiyor. koca zengin olsunda gerisi pek önemli değil günümüzde !

35
236
yanıtYanıtla
Koyun:

Aynen kardeşim. Hırsızın sanki hiç mi suçu yok

yanıt8
yanıt2
kalıp:

kimse senin isteğin doğrultusunda olmak zorunda değil kardeşim ve senin fikirlerin doğrultusunda yaşamak zorunda değil her ferdin kendi yaşam biçimi var bu seni ilgilendirmez taki senin özgürlük alanına girene kadar sınırda bu zaten başklarının özgürlüğünü kısıtlıyorsan orada duracaksın

yanıt6
yanıt2
monica:

ne yalan söylimmm adam doğru diyor.

yanıt4
yanıt14
Kemal:

Adamın ifadesi nerde neden hep tek taraflı beyan var adamı da dinleseydik belki işin içinde madiiyat vb başka şeyler vardır. Lütfen adamın ifadesini de yayınlayın

21
62
yanıtYanıtla
Kemal:

Niye tek taraflı veriliyor adamın söz hakkı yok mu belki hakszlığa uğrayan adam ne dediğini bilmeden nasıl karar veriyorsun. Hakkaniyet her iki tarafında beyanlarını ortaya koymakla olur

yanıt10
yanıt15
tugay:

Bu ülkede erkeğin adı yok! Askere git vergi öde çalış milleti besle ve kes sesini! Bu ülkede herkesin hakkı var sadece erkek hakları yok. Şimdi kes sesini Kemal ve sana ifade özgürlüğü bile tanımayanlar için köpek gibi çalışmaya devam et

yanıt11
yanıt19
HAKAN:

BU NASIL BİR ÖRÜMCEK KAFADIR NASIL BİR MİDE ALMAZ ZİHNİYETTİR CUMHURİYET BAŞSAVCILIGI İNCELEME YAPMIŞ DELİL BULMUŞ KARAR VERMİŞ DE DAHA SEN KİM OLUYOSUN ADAMI SAVUNUYOSUN BU OLAYLAR SİZLERİN EŞLERİNİZİN KIZLARINIZ BAŞLARINA GELMEDEN NE KADAR KÖTÜ LANET BİR ŞEY OLDUGUNU ANLAMAYACAKMISINIZ YİNEDE İNŞALLAH BÖYLE BİRŞEY YAŞAMAZSINIZ SİZİ BİRAZ DAHA İNSANCA DÜŞÜNMEYE DAVET EDİYORUM

yanıt20
yanıt5
by KEMAL:

Haberi başından takip etseydin bu sözleri sarf etmezdin, dün yayınlanan haberde telefon msj ları adamın niyetini gözler önüne seriyor zaten. . . sapığın teki!!!

25
0
yanıtYanıtla
ADAM:

Bu Dünyanın çivisi çıkmış artık biran önce kıyamet kopsun

16
3
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title