Haberler

17 yaşındaki lise öğrencisi "Başka çarem yok" diyerek canına kıymak istedi

Güncelleme:

Konya'da 17 yaşındaki lise öğrencisi S.N.A., yaya üst geçidine çıkarak intihar girişiminde bulundu. Kendisini boşluğa bırakan ve son anda polisin kolunu yakalaması sonucu hayata tutunan genç kız hastaneyle kaldırıldı.

Saat 09.15 sıralarında Konya merkez Selçuklu ilçesinde bulunan kültürpark yaya üst geçidinde meydana gelen olayda, üs geçidin korkuluklarında genç kızı fark eden vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi.

POLİS SON ANDA KOLUNDAN YAKALADI

Olay yerine gelen polis, lise öğrencisi S.N.A.'yı ikna etmeye çalıştığı sırada, genç kız kendisini boşluğa bıraktı. Son anda polisler tarafından kolundan tutularak yukarıya çekilen genç kız yeniden hayata tutundu. Bu sırada çevredeki bazı vatandaşlarda S.N.A.'nın aşağıya düşme ihtimaline karşın montlarını açarak önlem aldı.

17 yaşındaki lise öğrencisi 'Başka çarem yok' diyerek canına kıymak istedi

"BAŞKA ÇAREM YOK"

Gözyaşlarını tutamadığı görülen genç kızın, "Başka çarem yok. Tek çarem ölüm" gibi sözler söylediği öğrenildi. Genç kız kontrol amaçlı ambulansla Konya Şehir Hastanesine götürüldü.

Kaynak: Haberler.com / Olgun Kızıltepe - 3.Sayfa

Konya Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Bakmadan Geçme

Deja Vu Nedir? Psikolojik Açıdan Deja Vu'nun Nedenleri ve Oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta sultan sarması nasıl yapılır? Sultan Sarması tarifi, nasıl yapılır? 21 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Mayıs burç yorumları nedir? Emekli Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Emekli maaşına zam yapılacak mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 20 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Kurbanlık hayvanı elektrik veya narkozla bayıltarak kesmek caiz midir? Hareket Proje halka arz sonuçları açıklandı mı? #128226 Hareket Proje halka arz kaç lot verdi? BUGÜNKÜ ALTIN FİYATLARI #129689 Çeyrek altın, gram altın ne kadar? 20 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu? Microsoft Office ücretsiz kullanma nasıl yapılır?
Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

500

Yorumlar (12)

haksız mıyım:

bu hale getiren nedir bu kızı. ahlak eğitimi, Allah korkusu verilemzse insanlar felaket yaşıyor. sonra da dayanamayıp kendi canına kıyıyor. ama bu adım adım oluyor. önce suçlar, hatalar, günahlar cekiyor iyice bataklığa sonra da ümitsizlik sarıyor heryeri ve intihar.. .başta sakin, huzurulu, ahlaklı, mütedil bir hayat seçilse bu hale gelinmez Allahın izniyle. o nedenle kim günaha saplanmışssa heemmmen tevbe etsin. allah çıkış yolu gösterecktir mutlaka.

171
76
yanıtYanıtla
Selvi Kara:

ya bilader ne çok seviyorsunuz boş yapmayı herşeyide ahlaka çekiyorsunuz allah kitap edebiyatı siz böyle yaptıkça biz daha da uzaklaşıyoruz dinden. çünkü iğrenç geliyorsunuz bizlere sizlerden miğdemiz bulanıyor. en büyük ahlaksızlıklar islam coğrafyalarında yaşanıyor. demek ki dinin ahlakla bir alakası yok. ahlak dinden çok daha üstün bir kavram. dininiz var diye ahlaka ihtiyacınız yok sanıyorsunuz ama bu yaptığın yorum bile ahlaksızlık. kızın yaşadığını bilmeden yorum yapıyorsun

115
75
yanıtYanıtla
O. Kara:

kızı son anda iyi kurtarmışlar inşallah bi daha denemez boyle şeyler

122
3
yanıtYanıtla
Atabey Ünal:

İnşallah kötü bişey yaşamamıştır kimse kimseye acımıyor intiharda çıkış degil

99
8
yanıtYanıtla
Akhan Sagimlar:

17 yaşında genç bir kızın nasıl bir derdi olabilirki acaba? ??

65
29
yanıtYanıtla
KARAMELA SEPETİ:

Ahh Ahh şu teknolojiye ayırdığımız vakti çocuklarımıza harcasak bunların hiçbiri olmaz. Ailesinden yeterince sevgi, ilgi görmeyen gençlik yanlış yapıyor bunu hala anlamadık değil mi. Diyoruzki çocuğum ahlaklı olsun saygılı olsun... Hiçkimse çocuğunu ateşe atmak istemez elbette ama sen ateşi anlatmazsan o çocuk gider ateşin ortasına sonrasında da çıkarır mısın çıkaramaz ısın orası bilinmez diyeceğim o ki kimse ahkam kesmesin bu gençlik ağaç kovuğundan çıkmıyor

78
4
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Bir insanın kendi canına kıymasını sağlayacak kadar bir insanın hayatın da ne gibi şeyler kötü gidebilir ki.. Hiç kimse için intihar bir kurtuluş değildir.

53
18
yanıtYanıtla
Ali ÖZTÜRK:

Hiçkimse için kurtuluş olmadığını herkes biliyor zaten. Ama o psikoloji bir kere bozuldu mu mantık terazisi bir kere şaşırdı mı neyin doğru olduğu neyin yanlış olduğu seçilemiyor. Senin benim gibi adamlar için tabiki intihar kurtuluş değil. Burada ebeveynlere çok iş düşüyor çocukları anlamak zorundayız görüşleri fikirleri ne kadar yanlış veya ters olursa olsun orta yolu bulunmalı, varsa sorunları yardımcı olunmalı bir şekilde, sürekli telkin edilmeli vs..

yanıt40
yanıt1
MaviYorum :

Umarım aklıma gelen şeyi yapmamıştır 17 yaşında bir çocuğun bu duruma gelmesi gerçekten kötü inşallah sakin kafayla düşünür de yaptığın şeyin hata olduğunu anlar bunu bir kez yapmaya çalışan yine tekrarlar.

15
4
yanıtYanıtla
ASLAN PARÇASI :

sence

6
7
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title