Haberler

21. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi Dpü'de Yapılacak

Kütahya Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Kütahya Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) İİBF Dekan Yardımcısı ve 21. Yönetim ve Organizasyon Kongresi Yürütme Kurulu Üyesi Doç.Dr. Kemal Demirci, Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından Çeşme'de gerçekleştirilen 20. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi'nde 21. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresinin 2013 yılında Dumlupınar Üniversitesinde yapılma kararı alındığını bildirdi.

Doç.Dr. Kemal Demirci, 21.'si yapılacak olan ve kurumsallaşmış bir kongrenin Dumlupınar Üniversitesi tarafından düzenlenecek olmasının oldukça önemli olduğunun altını çizerek şunları söyledi: "Düzenlendiği şehre, turizm, kültür ve imaj açısından önemli katkıları olan bu kongrenin, Kütahya'da yapılacak olması önemli bir fırsattır. Yönetim ve Organizasyon bilim alanındaki akademisyenleri biraraya getirerek, bilimsel yeniliklerin tartışıldığı Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi'nin 21.'sinin Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenmesine karar verilmiştir. Bu karar, Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından Çeşme'de gerçekleştirilen 20. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi'nde açıklanmıştır.

Böylesine kurumsallaşmış bir kongrenin Dumlupınar Üniversitesi tarafından düzenlenecek olması oldukça önemlidir. Kongreye alanında uzman 1000' yakın akademisyen ve uzmanın katılması beklenmektedir.

Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ahmet Karaaslan'ın dönem başkanlığında Yönetim Organizasyon Ana Bilim Dalı Öğretim Üyelerince gerçekleştirilecektir. 21. Yönetim ve Organizasyon Kongresi Yürütme Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluşmaktadır: Prof.Dr. Ahmet Karaaslan (Kongre Dönem Başkanı), Doç.Dr. M. Kemal Demirci, Doç.Dr. Gülten Eren Gümüştekin, Yrd. Doç.Dr. Derya Ergun Özler, Yrd. Doç.Dr. Ceren Giderler Atalay, Yrd. Doç.Dr. Cengiz Duran, Arş.Gör. Meltem Özçınar.

21. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi'nin üniversite camiasına, sonuçları itibarıyla kurum ve kuruluşlarımıza, ülkemize hayırlı olması dileriz. Bu kongre aynı zamanda üniversitemizin ve Kütahya'nın tanıtımı açısından da önemli olacaktır."

PROF.DR.TAMER KOÇEL 21. ULUSAL YÖNETİM VE ORGANİZASYON KONGRESİ İÇİN DPÜ'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi Danışma Kurulu Üyesi Kültür Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Tamer Koçel Dumlupınar Üniversitesi'ne gelerek incelemelerde bulundu. DPÜ Yönetim Organizasyon Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleriyle birlikte Rektör Prof.Dr.Ahmet Karaaslan'ı da makamında ziyaret eden Prof.Dr.Tamer Koçel'e, Rektör Prof.Dr.Ahmet Karaaslan, 21. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi'nin Dumlupınar Üniversitesi'nde yapılmasından büyük memnuniyet duyacağını belirterek, Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü olarak yapılacak kongreye her türlü desteği vereceğini söyledi. Prof.Dr.Tamer Koçel, bu tür geniş çaplı kongrelere rektörlerin destek vermesinin önemli olduğunu kaydederek, Rektör Prof.Dr.Ahmet Karaaslan'ın desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Prof.Dr.Tamer Koçel, rektör Karaaslan'ı ziyaretin ardından Üniversite ve Kütahya'da kongrenin yapılacağı salon ve konaklama tesislerinde incelemelerde bulundu. Prof.Dr. Tamer Koçel, Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya'nın bu çaplı büyük bir organizasyonu gerçekleştirebilecek konumda olduğunu belirtti.

(EFE)

04.07.2012 17: 09: 05

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dokuz Eylül Üniversitesi Ahmet Karaaslan Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title