Haberler

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Başladı

Güncelleme:

2014-2015 eğitim-öğretim yılı Bakırköy Hamdullah Suphi Tanrıöver İlkokulu'ndaki törenle başladı.


Törene İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu katıldı.

Törende konuşan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Türkiye genelinde 16 milyon öğrencinin İstanbul'da da 2 milyon 681 bin öğrencinin bugün ders başı yaptığını söyledi.

Vali Mutlu 5 bin 382 okulda, 71 bin 724 derslikte bugün öğrencilerin sıraları doldurduğunu ifade ederek," Okullarımızın tatil olduğu dönemde milli eğitim camiamız yeni öğretim yılına yeni okulları yetiştirebilmek azmiyle, gayretiyle bugüne hazırlandı. Bütün ihtiyaçlarımızı tatil süresi içerisinde temin etmeye gayret ettik. Devletimizin bütün çabalarının yanı sıra yerel yönetimlerin de ciddi katkılarını aldık. Bugün İstanbul'da 5 bin 382 okulda, 71 bin 724 derslikte 2 milyon 681 bin öğrenci ders başı yaptı. Çocuklarımızın en üst seviyede yetiştirilmesi suretiyle geleceğimize daha güçlü adımlarla ilerleyebilmek için evlatlarımızı bütün imkanlarımızı seferber ederek yetiştirme gayretiyle dolu geçecek."dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ise yaptığı konuşmada," Geleceğimizi kendi değerlerimizle yetiştirerek, geleceğe yürürsek dünyada milletler topluluğunda söz sahibi olan bir ulus oluruz. Zaten bu bizim genlerimizde var. Ailelere büyük görevler düşüyor. Eğer siz evinizde kitap okumayıp dizi seyrederseniz çocuğunuzda kitap okumaz. Sizi örenek alır dizi seyreder. Siz en büyük örneksiniz mutlaka sizin davranış biçimlerinizle çocuğunuzu şekillendirme sorumluluğunu taşıyorsunuz."şeklinde konuştu.

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu da belediye olarak okulların yanında olduklarını, olmaya devam edeceklerini söyleyerek," İrfanı hür çocuklarımızın yetişmesi için biz belediye olarak bugüne kadar destek olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Sayın Valimizin huzurunda bunun sözünü veriyorum."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hamdullah Suphi Kadir Topbaş İstanbul Bakırköy Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title