Haberler

2. Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğince tarafından 2. Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı düzenlendi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğince tarafından 2. Sorumluluk Alanı Huzur Toplantısı düzenlendi.

Zonguldak Belediye Nikah Salonu'ndaki toplantıda konuşan Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Suphi Engin, sorunların çözümünde her zaman halkın yanında olduklarını belirtti.

Aile içi iletişimde, anlayışlı, şefkatli ve ilkeli bir aile yapısının kurulmasının önemli olduğunu ifade eden Engin, şunları kaydetti:

"Aile içi iletişimin sağlanması amacıyla yapılan projede kamu, kurum ve kuruluşları, esnaflar ve okullar ziyaret edilerek, broşür dağıtılarak bilgilendirme çalışması yapıldı. Son zamanlarda meydana gelen suda boğulma olaylarına karşı, boğulma kazalarını önlemek ve vatandaşları bilgilendirmek amacıyla yapılan projedir. Sahte para olaylarına karşı çalışmalarda ise alışveriş merkezleri, büfeler, marketler, fırınlar gibi iş yerleri ve bu iş yerlerinin müşterilerine ayrıca Zonguldak'a kurban satış yerlerindeki hayvan sahiplerine ve kurban almak için gelen vatandaşlara sahte para konusunda duyarlı olmalarını sağlamak ve bilinçlendirmek maksadı ile KOM Şube Müdürlüğü ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından bilgilendirme çalışmaları yapıldı."

Engin, şahsa karşı işlenen suçların sayısının 2013 yılının ilk 8 ayında bin 598, 2014 yılının ilk 8 ayında ise 979 olduğunu dile getirerek, "2013 yılı ilk 8 ayında toplam trafik kazası sayısı 585, tebliğli ceza sayısı 9 bin 326 olarak belirlendi. 2014 yılı ilk 8 ayında toplam trafik kazası sayısı 353'e inerken, tebliğli ceza sayısı 2 bin 62 olarak belirlendi." dedi. - Zonguldak

Kaynak: AA / Yerel

Zonguldak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title