Haberler

16 Yaşındaki Kıza Tecavüz Sanıklarına Ceza Yağdı

Güncelleme:

Edirne'de 10 kişinin yargılandığı 16 yaşındaki Y.Ç.'ye tecavüz ve fuhuş yeri temini davasında sanıklar, 3 yıl ile 19 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.

Edirne'de 16 yaşındaki Y.Ç.'ye tecavüz ve fuhuş için yer temin etmek suçlamasıyla yargılanan biri öz amcası 10 sanık, 3 yıl ile 19 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırıldı.

Edirne 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki karar duruşmasına tutuksuz sanıklar Savaş K., Sezgin G., Ersan A. ve avukatları katılırken, diğer sanıklar Osman Emre Ö., Mehmet Ö., Pınar B., Orhan S., Nihat K., Selçuk A. ve Ferdi Ç. duruşmaya gelmedi. Mahkemede son sözleri sorulan sanıklar suçlamaları kabul etmedi. Sanık avukatları da mağdur Y.Ç.'nin soyut beyanından dışında dosyada delil olmadığını ve bu nedenle müvekkillerinin beraatini talep etti.



TECAVÜZCÜ AMCAYA 15 YIL

Edirne 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hakim Şimşek Küyük, heyetin dosyadaki delil durumuna göre 16 yaşındaki Y.Ç.'ye tecavüz iddiasıyla yargılanan öz amcası Ferdi Ç. cinsel istismar suçundan 7 yıl 6 ay, hürriyetinden yoksun bırakmak suçundan da 7 yıl 6 ay olmak üzere toplamda 15 yıl hapse mahkum ettiğini açıkladı.

3 KİŞİYE 19 YIL HAPİS

Mağdur Y.Ç.'ye tecavüz etmekle suçlanan sanıklar Savaş K., Sezgin G. ve Mehmet Ö.'ye mahkeme heyeti cinsel istismar suçundan 10'ar yıl, hürriyeti yoksun bırakmak suçundan da 9'ar yıl olmak üzere toplam 19'ar yıl hapis cezası verdi.

NİKAHLI EŞİNE FUHUŞ YAPTIRMIŞ

Mahkeme, sanık Ersan A. hakkında resmi nikahlı eşi Ayşegül A. ile İlknur A. ve mağdur Y.Ç.'yi fuhuşa yer temin ederek aracılık yapmak suçundan toplamda 13 yıl 6 ay hapis ve 70 bin lira idari para cezasına hükmetti. Sanık Osman Emre Ö., mağdur Y.Ç.'ye fuhuş için aracılık yapmak ve yer temin etmek suçundan mahkeme heyeti tarafından 6 yıl hapis ile 20 bin lira para cezasına çarptırıldı. Polisin fuhuş ihbarı üzerine baskın yapılan barda yakalanan mağdur İlknur A.'ya fuhuş için aracılık suçundan yargılanan sanıklar hakkında mahkeme Selçuk A. ve Nihat K., Orhan S. ve Pınar B.'ye de 3'er yıl hapis cezası ile 20'şer bin lira idari para cezasına hükmetti.

'GÜNDE 7-8 ERKEKLE YATTIM' DEMİŞTİ

Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri geçen yıl eylül ayında bir barda fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine baskın yaptı. Barda bulunan ancak dışarıda da fuhuş yaptığı tespit edilen İlknur A. ile Ayşegül A. gözaltına alındı. Emniyette verdikleri ifadelerde fuhuş yaptıklarını kabul eden şüpheliler 16 yaşındaki Y.Ç.'nin de para karşılığı erkeklerle cinsel ilişkiye girdiğini söyledi. Bunun üzerine genişletilen soruşturma kapsamında ifadesi alınan Y.Ç., uyuşturucu alabilmek için bir günde 7-8 erkekle 150 lira karşılığı fuhuş yaptığını itiraf etti. Ayrıca 3 kişinin de kendisine zorla tecavüz ettiğini söyleyerek şikayetçi oldu. Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nce düzenlenen operasyonda amcası Ferdi Ç.'nin de aralarında bulunduğu 10 zanlı gözaltına alınarak 5'i çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Daha sonra 5 sanık da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayın ardından 2 kardeşiyle birlikte devlet korunmasına alınan Y.Ç., rehabilitasyon merkezine yerleştirilmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Edirne Emniyet Müdürlüğü Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500

Yorumlar (38)

ERHAN:

GÜZEL PARA GÜNDE BİN TL AYDA 30 BİN :)

2
48
yanıtYanıtla
martMobil-ANDROID:

bu kadar soyunursan olacak olanda budur zaten

22
5
yanıtYanıtla
özgür iradeli:

Kızın kıyafetine ve oturuşuna da dikkat edelim. Yani demek ki baba annen amca da bayağı geniş bir aile

14
12
yanıtYanıtla
yunan togumlari:

Ben bunlarin müslüman kani tasidigina inanmiyorum. . .

21
5
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

eeee artık cezaevindeki gerçek onurlu şerefli mahkumlardan, gerekeni yapmalarını bekliyoruz. . .

23
1
yanıtYanıtla
samsunlu:

bu defa adana değilmiş. .

16
8
yanıtYanıtla
bu ülke müslüman türklere aittir....:

BURADA YORUM YAZAN BAZI YORUMCULAR;SIZ ZINA YAPMAYIMI SAVUNUYORSUNUZ. , ?? AYNI DURUMA SIZIN COCUKLARINIZIN KIZ KARDESLERINIZIN DÜSMESINI ISTERMISINIZ. , . LÜTFEN ADAM GIBI CEAP VERIN. , . ??

20
3
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ:

BU SUÇU İŞLEYENLER KADAR BU KIZ DA SUÇLUDUR O YAŞTA NE İŞİN VAR BARDA BUNLARIN HEPSİNİN CEZASI KIZ DA DAHİL İDAMDIR

17
5
yanıtYanıtla
Üç nokta:

tipik türkler ve türk adetleri zaten çıplak dolaşır orucu yarım tutar namaz kılmaz içki tüketiminin ve zinanın en yaygın olduğu kentlerde yaşarlar hepsi olmasa bile 65 böyle bir de kemalisttirler

8
12
yanıtYanıtla
CecoMobil-IOS:

Erhan sende başla hemen o zaman

18
2
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title