Haberler

Kadınlar Futbol 3. Ligi

Kadınlar Futbol 3. Ligi 7. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Maraşgücüspor galibiyetinin sevincini yaşıyor.

Kadınlar Futbol 3. Ligi 7. Grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Maraşgücüspor galibiyetinin sevincini yaşıyor.

Evindeki maçta rakibini 4-1'lik farklı sonuçla mağlup eden yeşil kırmızılı ekip, ligin bitimine bir hafta kala hem liderliğini hem de play off'a kalmayı garantiledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı İhsan Avcı, yaptığı açıklamada, takımlarını sezon başından beri çok önemli başarılara imza attığını söyledi.

Avcı, şöyle konuştu:

"Kadın futbolcularımız bu sezon yaptıkları 11 maçta yenilgi yaşamadılar. Oynadıkları maçların dokuzunda 3 puanla ayrılarak, diğer 2 maçtan  da 1'er puan aldılar. Namağlup olarak hem liderliklerini sürdürüyorlar hem de play off'a kalmayı başardılar. Kadın futbolcularımızı ve teknik heyetimizi elde edilen başarıdan dolayı kutluyor ve başarılarını play off müsabakalarında da bekliyorum" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Melek Akgül Karakuç da bir üst lige çıkmayı hedeflediklerini belirterek, "Sporcularımızda sakatlık olmaması durumunda 2. Lige çıkmayı başaracağımıza inanıyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Büyükşehir Belediyespor İhsan Avcı Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title