Haberler

Üniversiteli kıza sevgilisinden ağır işkence! Kalçasına jiletle küfür yazmış

Güncelleme:

Kastamonu'da üniversiteli bir genç kız, birlikte yaşadığı sevgilisinden önce psikolojik sonra da fiziksel şiddet gördü. Bir televizyon kanalına röportaj veren genç kız, "Kollarıma sigara bastı. Çakmağın demir kısmını ısıtıp bastı. Doğru düzgün dışarı çıkamıyorum, okula gidemiyorum. Kalçama jiletle ağza alınmayacak bir küfür yazdı. Bir-iki ay yatarım seni öldürürüm diyordu. Daha fazla ceza almasını istiyorum" dedi.

Kastamonu'da birlikte yaşadığı erkek arkadaşından gördüğü şiddet nedeniyle hayatı kabusa dönen üniversiteli bir genç kız yaşadığı fiziksel ve psikolojik şiddeti katıldığı bir televizyon programında anlattı.

AYNI EVDE YAŞAMAYA BAŞLADILAR

Ankara'da tanışıp aynı bölümü kazandığı erkek arkadaşıyla Kastamonu'ya giderek aynı evde yaşamaya başlayan genç kız, gördüğü fiziksel şiddetin sonu gelmemesi üzerine ayrılma kararı aldığını aktardı.

TÜM ÇABALARA RAĞMEN ŞİDDET YENİDEN BAŞLADI

8 aylık ayrılığın ardından erkek arkadaşıyla yeniden barıştıklarını ve değiştiğini düşündüğü şahsa bir kez daha şans vermek istediğini aktaran genç kız tüm çabalarına rağmen şiddetin yeniden başladığını söyledi.

GÖZALTINA ALINIP TUTUKLANDI

Şiddetin dozunun artması sonrasında soluğu karakolda alan üniversiteli kızın şikayetiyle gözaltına alınan erkek arkadaşı nitelikli cinsel saldırı, hürriyetten yoksun bırakma ve kasten yaralama suçlamalarıyla tutuklandı. İfadesinde ise tüm iddiaları reddederek "Ben yapmadım, jiletle kendisi zarar verdi" dedi.

"ÇAKMAĞIN DEMİR KISMINI ISITIP BASMIŞTI"

Kanal D Haber'in haberine göre yaşadığı kabusu anlatan genç kız "Kollarıma sigara basmıştı. Çakmağın demir kısmını ısıtıp basmıştı. Doğru düzgün dışarı çıkamıyorum, okula gidemiyorum. Kalçama jiletle ağza alınmayacak bir küfür yazdı. Bir-iki ay yatarım seni öldürürüm diyordu. Daha fazla ceza almasını istiyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Erdem Aksoy - 3.Sayfa

Kastamonu 3.Sayfa Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500

Yorumlar (40)

Mhmt xxx:

Kendin kaşınmışın kızım yaşın kaç daha beraber yaşamaya başlıyorsun ayrılıyorsıun tekrar barışıyorsum nasıl iş

1000
121
yanıtYanıtla
VEFA:

Gençtir, hata yapar. Belli ki kötü niyetle kızın sahipsizliğini sonuna kadar kötüye kullanmış. Allah kimseyi sahipsiz bırakmadın. Kötülerle karşılaştırmasın.

yanıt261
yanıt47
Muzaffer Akın:

Niye anlaşan beraber yaşayabilir herkesin kendi hayatı sadece birbirini iyice tanımadan olmaz

yanıt125
yanıt78
Berkay Dönmez:

kız hak etmiş. zerre üzülmedim. tek üzüldüğüm ailesi.

686
161
yanıtYanıtla
Arman Usa:

uzulmedim

460
149
yanıtYanıtla
Metehan Eryilmaz:

Kınadığınla sınanırsın. Hiç bir şey yapılan şiddeti haklı çıkarmaz.

yanıt384
yanıt64
Arman Usa:

kinamadimda

yanıt28
yanıt34
gunay yanug:

valla üzülmedim. beraber yaşamakda ne demek

468
103
yanıtYanıtla
oktay memiş:

BERABER YAŞAMAK...

425
70
yanıtYanıtla
delidolu :

Kendi düşen ağlamaz

389
88
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title