Haberler

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu'ndan Anneler Günü Mesajı

Güncelleme:

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Vali Hacıbektaşoğlu mesajında, annelerin toplum için vazgeçilmez olduğu önemine vurgu yaparak, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

"Anneler, toplumun temel taşlarıdır ve ailelerin sağlam temeller üzerine inşa edilmesinde kritik bir role sahiptirler" diyen Vali Hacıbektaşoğlu, annelerin sadece biyolojik bir rolle sınırlı olmadığını, aynı zamanda eğitim ve rehberlik sağlayarak toplumun gelişimine katkıda bulunduklarını belirtti.

Hacıbektaşoğlu, annelerin çocukların hayatındaki önemine dikkat çekerek, "Anne sevgisi ve rehberliği, çocukların sağlıklı büyümeleri ve potansiyellerini tam olarak gerçekleştirmeleri için temeldir" dedi. Annelerin, çocuklarına hayatın zorluklarıyla başa çıkma becerilerini öğrettiklerini ve bu sürecin toplumun genel refahını artırdığını ifade etti.

Mesajında, annelerin değerinin her zaman vurgulanması gerektiğini söyleyen Vali Hacıbektaşoğlu, "Anneler Günü, annelerimize teşekkür etmek ve sevgimizi göstermek için özel bir fırsattır" diye ekledi.

Vali Hacıbektaşoğlu, mesajını şu sözlerle tamamladı: "Bu duygularla, ülkemizin kahraman evlatları için en büyük özveriyi gösteren, başta şehit ve gazi annelerimiz olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Hacıbektaşoğlu Anneler Günü Zonguldak Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

title