Haberler

Engelliler Haftası Etkinlikleri Erzincan'da Düzenlendi

Güncelleme:

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde hizmet alan engelli bireyler için 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebeti dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenlendi. Engelli bireylerin yaşam sevinçlerini artırmak, doğa ile baş başa vakit geçirmelerini sağlamak için Esentepe mevkiinde piknik ve çeşitli oyunların oynandığı, eğlenceli anların yaşandığı programda, engelli bireyler doyasıya eğlendi.

Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezinde hizmet alan engelli bireyler için 10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebeti dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenlendi.

Engelli bireylerin yaşam sevinçlerini artırmak, doğa ile baş başa vakit geçirmelerini sağlamak için Esentepe mevkiinde piknik ve çeşitli oyunların oynandığı, eğlenceli anların yaşandığı programda, engelli bireyler doyasıya eğlendi.

10-16 Mayıs Engeliler Haftası dolayısıyla günün anlam ve önemine binaen bir konuşma gerçekleştiren İl Müdürü Serdar Demirci, "Aile ve Sosyal Hizmetler ailesi olarak kuruluşlarımızda kalan engelli, yaşlı, çocuk ve kadın bireylerimizin temel ihtiyaçlarının karşılanması, hayati döngülerinin sağlanması, fiziki kısıtlamalar dolayısıyla kişisel ihtiyaçlarını karşılayamayan vatandaşlarımızın tedavi ve rehabilitasyon süreçlerinin yürütülmesi noktasında hayati öneme sahip olan kuruluşlarımızda mesai mefhumu gözetmeksizin tüm imkanlarımızla sizlerin her zaman yanınızdayız." dedi

Programın sonunda İl Müdürü Serdar Demirci, yaklaşan 12 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla, engelli bireyler ile her zaman yakından ilgilenen kadın personellerin Anneler Gününü de tebrik ederek hediye takdim etti. - ERZİNCAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Engelliler Haftası Erzincan Dizi Aile Etkinlikler Yerel Güncel Haberler

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title