Haberler

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme! Polis müdürlerinin evinde arama yapıldı

Güncelleme:

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne ilişkin iddialarda adı geçen, İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılıp soruşturma başlatılan 3 emniyet müdürü hakkında yeni gelişme yaşandı. Ankara Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü polisleri, akşam saatlerinde söz konusu müdürlerin evlerine gelerek savcılığın talimatıyla arama yaptı.

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında haklarında soruşturma başlatılan Ankara Emniyeti'ndeki 3 polis müdürünün evinde arama yapıldı.

SORUŞTURMA AÇILAN POLİS MÜDÜRLERİ KISKACA ALINDI

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalarda adı geçen, geçtiğimiz günlerde görevden uzaklaştırılıp soruşturma başlatılan Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 3 emniyet müdürü ile ilgili kritik gelişme yaşandı.

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme! Polis müdürlerinin evinde arama yapıldıAyhan Bora Kaplan

POLİS MÜDÜRLERİNİN EVİNDE ARAMA

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında akşam saatlerinde 3 emniyet müdürünün evine Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü polisleri geldi. TEM polisleri, savcılığın talimatı kapsamında polis müdürlerinin evinde arama başlattı.

DOSYA İÇİN KISITLAMA KARARI

Üç polis müdürüne yönelik ev aramasına neden olan soruşturmanın Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine karşı isyan başlığı altındaki 316. madde hükmü olan "suç için anlaşma", TCK 258. maddedeki "göreve ilişkin sırrın açıklanması", TCK 277. madde hükmündeki "yargı görevi yapanı, bilirkişiyi veya tanığı etkilemeye teşebbüs", TCK 283. Madde hükmündeki "suçluyu kayırma" ve TCK 285. Madde hükmündeki "gizliliğin ihlali" ve ve Anayasal düzenin işleyişine karşı suçlarına yönelik gerçekleştirildiği öğrenildi. Savcılık tarafından dosya için kısıtlama kararı verildiği belirtildi.

NE OLMUŞTU?

İçişleri Bakanlığı 9 Mayıs'ta başkentteki organize suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı'nın görevlerinden uzaklaştırıldığını duyurmuştu.

Suç örgütüne yönelik iddialarda adı geçen Ankara İl Emniyet Müdürlüğünde görevli kamu görevlileri hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca resen soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma aşamasında gizli tanık olan ve yurt dışına kaçtığı öne sürülen S.S'nin, yurt dışına kaçırılmasında ihmali olan kamu görevlileri hakkındaki işlemlerin devam ettiği, İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu raporunun hazırlanmasının ardından şüpheliler hakkında adli işlemlerin başlatılacağı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Ankara Emniyet Müdürlüğü İçişleri Bakanlığı Ankara Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Bakmadan Geçme

Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! O mu bu mu soruları 2024! #129300 1-2 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

Hamas'tan Biden'ın açıkladığı ateşkes teklifine yanıt: Her türlü teklifi olumlu şekilde karşılamaya hazırız

500

Yorumlar (12)

duran sari:

Bu soruşturma süloya kadar ulaşır

219
43
yanıtYanıtla
kısmet uslukılıç:

oraya ulaşmadan durdururlar çünkü oraya ulaşınca daha yukarılara çıkabilir endişesi olduğundan buna izin vermezler yakın zamanda sudan bahaneler ile tahliler başlar...

yanıt134
yanıt27
Hülagü Han:

kısmet: pazarlık

yanıt15
yanıt3
nihat :

Saçmalamışsın

yanıt11
yanıt20
Hülagü Han:

şimdi püskevit ferdiden bir parça daha paylaşır

31
9
yanıtYanıtla
JokerAllame:

yeni iç işleri bakanımız gerçekten işini çok iyi yapıyor birden fazla örgütü şimdiden durdurdu

35
4
yanıtYanıtla
nihat :

Her dönem kamuda görev yapan kişilerin içinde böyle çürük elmalar çıkabilir. Ama güvenlik üst yönetimleri bazen küçük balıkları feda ederek büyük balıklar için suç örgütlerine yakınlık gösterebilirler. devir değişince de meslekten men' e kadar uzanabilir.

11
3
yanıtYanıtla
BAHAR CANDAN DEĞİL:

ÜLKEMİN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ ÇİVİSİ

6
1
yanıtYanıtla
Kenan Tepretoğlu:

şuna sırf şu tipten dolayı bile müebbet verilmeli, ne sevimsiz bu ya, evlat olsa sevilmez :)

6
0
yanıtYanıtla
Kralçıplak:

Bu şahsın birileri tarafından kullanıldığı öne. sürüldüğü kesin, bunda öyle organizasyon yapacak vasıf yok aceba ipin ucu nereye çıkacak

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title