Haberler

Berber yediği çikolatanın paketiyle bardağını yere atan müşteriyi tokatlayıp dükkandan attı

Güncelleme:

İstanbul'da bir berber dükkanında yaşanan olaya ilişkin görüntüler kısa sürede gündem oldu. Berber koltuğunda otururken yediği çikolatanın paketini ve bardağını yere atan şahıs, berberin haklı tepkisiyle karşılaştı. Yapılan terbiyesizliği hazmedemediğini belirten berber, şahsı tokatlayarak dükkandan dışarı attı.

İstanbul'da bir berber, kendisini beklerken yediği çikolata ve içtiği kolanın bardağını yere atan müşteri koltuğundan kaldırıp tokatlayarak dükkandan attı.

BİR ANDA NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Dinlenmek için sandalyede oturduğu dakikalarda müşterinin hareketiyle neye uğradığını şaşıran berber, soluğu şahsın yanında aldı.

"YERLERDE KIL VAR, ZATEN SÜPÜRÜLMEYECEK Mİ?"

Önlüğünü çıkardığı müşteriye tepki gösterip tokat savuran berber, şahsı dükkandan attı. Görüntülerin ortaya çıkması sonrasında yaşanan olaya ilişkin açıklamada bulunan berber şu ifadeleri kullandı;

"Çikolata ve kolasını içtiği için ben de çalışmaya ara vermiştim. Tuttu elindekileri yere fırlattı. Kendisine sordum 'Bilerek mi attın bardağını yoksa yanlışlıkla mı düştü?' diye. 'Ben bilerek attım. Yerlerde kıl vardı, ne olacak ki onlar da süpürülmeyecek mi?' yanıtını verdi. Yaptığı şeyin çok ayıp olduğunu söyledim. Böyle bir şeyi de hazmededim."

Kaynak: Haberler.com / Erdem Aksoy - 3.Sayfa

İstanbul 3.Sayfa Haberler

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

Hadise'nin mayolu kıyafetiyle marş söylemesine eski aşkı Sinan Akçıl'dan tepki

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Bakmadan Geçme

Mehmed: Fetihler Sultanı 14. Bölüm izle! TRT 1 Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Fetihler Sultanı son bölüm neler oldu? 29 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? Bugün ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Survivor'da dün akşam kim elendi? Survivor Özgür elendi mi? 29 Mayıs Survivor'a kim veda etti? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 29 Mayıs Survivor elenen isim! İSTANBUL'UN FETHİ KISA MESAJLAR! 29 Mayıs İstanbul'un Fethi anlamlı, güzel ve resimli sözler neler? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 29 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 29 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

500

Yorumlar (47)

Gürdal null:

Doğrusunu yapmış esnaf kardeşimi tebrik ediyorum.

1029
51
yanıtYanıtla
Güven önemlş:

tokat vuramaz. lütfen çöpünü al ve iş yerini terket seni traş edemem demeliydi, ya çöp atan da hır biri çıksaydı, Berberi dövebilirdi

yanıt313
yanıt567
Ferhat Uras:

Emekçiye saygının olmadığı bir ülkede normal bunlar. Edepsizlik etmiş müşteri, berber gerekeni yapmış, az bile yapmış.

503
44
yanıtYanıtla
Abdullah KARAMAN:

sanki yapmacık bir video gibi geldi bana.

222
42
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Olabilir böyle biri şiddeti reklam yapıp dava açılabilirdi ama onun yerine adam kendine etiket yapmış... :)

yanıt56
yanıt8
Güven önemlş:

atış şekli bana da öyle geldi. yani bu zamanda

yanıt79
yanıt10
Yücel AtaBir:

Tiktok ve youtube gibi benzeri video paylaşım platformlarında izlenme başı para dagıtıldıgı için insanlar kurgu videolar hazırlamayabaşladı ilgi çeksin izlensin diye

yanıt95
yanıt2
azad Mutlu:

eline sağlık

57
19
yanıtYanıtla
Güven önemlş:

ya çocuk belalı biri olsaydı, Berberi düşün

yanıt47
yanıt12
sinan çayırcı:

Güven , ya berber belalıysa hiç o aklına gelmiyor mu ?

yanıt47
yanıt5
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title