Haberler

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, engelli oğullarına bakan 93 yaşındaki annenin Anneler Günü'nü kutladı

Güncelleme:

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, 60 ve 53 yaşındaki iki engelli oğluna bakan 93 yaşındaki Gülsüm Karamuk'u ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı. Vali Şimşek, Gülsüm anne ve hane sakinleriyle sohbet edip hediyeler verdi.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, 60 ve 53 yaşındaki iki engelli oğluna bakan 93 yaşındaki Gülsüm Karamuk'u ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.

Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, ilerleyen yaşına rağmen 60 yaşındaki İsmail ve 53 yaşındaki Naci ismindeki engelli oğullarıyla bebek gibi ilgilenen Gülsüm Karamuk'u Sivas'ın Doğanşar ilçesi Çatpınar köyünde bulunan evinde ziyaret etti. 60 yıldır çocuklarına gözü gibi bakan Gülsüm annenin Anneler Günü'nü kutlayan Vali Şimşek, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından da destek alan Gülsüm anne ve hane sakinleri ile bir süre sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi. Gülsüm anne Vali Şimşek'in ziyaretinden oldukça memnun olduğunu söyledi.

"Annelik duygusunun ne kadar ulvi, yüce bir duygu olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi"

Tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayan Vali Yılmaz Şimşek, "Gülsüm annemiz; annelik duygusunun ne kadar ulvi, yüce bir duygu olduğunu bizlere bir kez daha gösterdi. 93 yaşındaki Gülsüm annemizin evlatlarının birisi 63 yaşında diğeri 56 yaşında. Doğduklarından bu yana onlarla ilgileniyor. Büyük bir sabırla, büyük bir fedakarlıkla ilgisini hiçbir zaman eksik etmiyor. Artık yaşı ilerlemiş. Evde bakım görevini gelini üstlenmiş durumda ama kendisi de her zaman evlatlarının yanında" dedi.

"Bu ailemiz devletimizin güvencesindedir"

Vali Şimşek Gülsüm anne ve evlatlarının devletin güvencesi altında olduğunu söyleyerek, " Bu ailemiz devletimizin güvencesindedir. Amacımız annemizi ve evlatlarını bundan sonraki yaşamlarında daha da mutlu etmek. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve onları daha da rahat ettirmek. Bu amaç doğrultusunda da devletimizin bu aileye desteği her türlü devam ediyor. Evde bakım desteğinin yanında hanede yaşayan fertlerin başka sosyal güvenceleri de var. Oğlu ve gelini de zaten bu hanede. Bizler de hiçbir zaman ilgimizi alakamızı ailemizin üzerinde eksik etmeyeceğiz. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz ve Kaymakamımız, aile ile yakından ilgilenecekler. İnşallah bundan sonraki hayatlarında mutlu huzurlu ve daha rahat bir yaşam sürmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Ben annemizin anneler gününü kutluyorum. Kendisi ve evlatlarına sağlıklı ömürler diliyorum" ifadelerine yer verdi.

"Allah ondan razı olsun"

Sivas Valisi'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gülsüm Karamuk ise, "Çok mutluyum, sizi gördüm daha mutlu oldum. Allah'a emanet olun. Sağ olun var olun. Allah bin kere razı olsun. Vali bey geldi sağ olsun, Allah ondan razı olsun" şeklinde konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yılmaz Şimşek Anneler Günü Sivas Yerel Yaşam Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title