Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, depremde evlatlarını kaybetmiş annelerle buluştu

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Anneler Günü' etkinliğinde depremde evlatlarını kaybetmiş annelerle bir araya geldi. Kaya, annelerin manevi acılarını dindirmek için burada olduklarını ve çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, 6 Şubat depremlerinde evlatlarını kaybetmiş annelerle bir araya geldi. Kaya, "Bir anne olarak evlat kaybetmenin acısını tahayyül edemiyorum" dedi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından ' Anneler Günü'nde organize edilen "Depremde Evlatlarını Kaybeden Kıymetli Annelerimizle Buluşuyoruz" programına katıldı.

Kaya, bu yıl deprem bölgelerinde Anneler Günü'nün buruk geçtiğini ifade etti ve depremlerde hayatını kaybeden canlara rahmet diledi.

"Sizin dertlerinizle dertlenen kadınların olduğunu da görmenizi istiyoruz"

Depremzede annelerin manevi acılarını dindirmek için burada olduklarını ifade eden Kaya, "Çok büyük acılar yaşadık, Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Deprem öncesinde Maraş'a sık sık gelir giderdik, deprem oldu 1 ay burada kaldık ve teşkilatımız ile burada seferber olduk. Maraşlı kardeşlerimizin yaralarını sarmak için tek yürek olduk, acılarımız halen çok taze. Bir anne olarak evlat kaybetmenin acısını inanın şu an tahayyül bile edemiyorum. Ama bugün buraya geldik ki, sizlerin yanınızda olalım, asla yalnız olmadığınızı, sizin dertlerinizle dertlenen kadınların olduğunu da görmenizi istiyoruz. Gönlü sizinle atan, yüreği sizler için dua eden bu Anneler Gününde Türkiye'nin 81 ilinde teşkilatlarımız ve milletvekillerimiz var, onlar sizin acılarınızı paylaşmak için buradalar" dedi.

"Hepimiz çalışmaya devam edeceğiz"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya, "Hem şehrinizi tekrardan inşa ve ihya edeceğiz inşallah hem de sizlerin manevi yaralarını sarmak için de seferberlik halinde hepimiz çalışmaya devam edeceğiz. Depremin ilk anından itibaren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kriz masası kurduk. O günden bugüne Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere devletimizin tüm kurumları titiz bir şekilde sizin dertlerinize çare olmak için çalışıyor" diye konuştu. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Betül Sayan Kaya Kahramanmaraş Anneler Günü AK Parti Deprem Yerel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

Bakmadan Geçme

İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300 Berkant Göktan kimdir? Berkant Göktan hangi takımlarda oynadı, Galatasaray'da oynadı mı? #9917
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title