Haberler

Erciyes Üniversitesi'nde 'Uluslararası Medeniyet Krizinde Aile ve Gençlik' konulu konferans düzenlendi

Güncelleme:

Erciyes Üniversitesi Stratejik Araştırmalar ve Uygulamalar Merkezi tarafından düzenlenen konferansa İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse konuşmacı olarak katıldı. Konferansta, son 10 yıldır etkisi hissedilen medeniyet krizi ve ailenin önemi üzerine konuşuldu.

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Stratejik Araştırmalar ve Uygulamalar Merkezi tarafından 'Uluslararası Medeniyet Krizinde Aile ve Gençlik' konulu konferans düzenlendi.

Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi'nde, 1. İdare Mahkemesi Başkanı Murat Ayrancı, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kenan Güllü, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kamil Cihan'ın katılımıyla gerçekleşen konferansa konuşmacı olarak İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Saffet Köse katıldı.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Erciyes Üniversitesi olarak sadece eğitim odaklı olmadıklarını belirterek, "Bu program, gençlerin dikkatini çekmek ve sadece kendi kariyerleri için değil, yapacakları planlamalarda hayatlarına yön vermek ve onlara destek olmak için düzenlediğimiz programlardan biri. Bundan sonraki süreçlerde aile, toplum ve gençlerin kendilerine yön vermesi son derece önemli süreçler olarak karşımıza çıkacağından, ben bu tür programların sayısının artması taraftarıyım. Farklı başlıklarda konular üzerine alanında duayen isimleri öğrencilerle buluşturduğu için ERUSAM'a, aradığımızda davetimizi geri çevirmediği için Prof. Dr. Saffet Köse'ye ve etkinlikte emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

ERUSAM olarak düzenli toplantılar yaparak hem gençleri hem de toplumu aydınlatmayı kendilerine şiar edindiklerini, bu çerçevede yüz yüze 6., çevrimiçi ile birlikte toplam 12. toplantıyı gerçekleştirdiklerini belirten Erciyes Üniversitesi Stratejik Araştırmalar ve Uygulamalar Merkezi Müdürü Doç. Dr. Can Deveci, "Uluslararası Medeniyet Krizinde Aile ve Gençlik" başlıklı son toplantıda, son 10 yıldır etkisi yakından hissedilen özellikle İstanbul'un doğusundan itibaren düşünülebilecek, gençleri ve aileleri şekillendirmeye başlayan bir medeniyet krizinden bahsedileceğini söyledi.

Nazik ev sahipliği için Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun'a teşekkür ederek sözlerine başlayan Rektör Prof. Dr. Saffet Köse ise "Aile bozulduğunda her şey bozulmuş oluyor. Bu nedenle aileyle uğraşanlar şu ana kadar aslında çok stratejik bir kurumu tespit etmiş oldular ve maalesef egemen güçlerin böyle bir projesi var. İsrail güçleri Gazze'ye ne yapıyorsa şu anda egemen güçler aileye aynı şeyi yapıyor" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Katip Çelebi Saffet Köse Konferans Gençlik Erciyes Rektör İzmir Eğitim Yerel Güncel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title