Haberler

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Güncelleme:

Diyarbakır'da bir genelevde çıkan sigara içme tartışması kavgaya dönüştü. Genelev patronu M.D., beyzbol sopasıyla müşteri S.A.'yı başından yaraladı. Beyin kanaması geçirerek yoğun bakıma alınan S.A., yaşam savaşı veriyor.

Diyarbakır genelevinde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Sigara içme tartışması kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Genelev patronu M.D., müşterisi S.A.'yi başından beyzbol sopasıyla yaraladı. Aldığı darbeyle yere yığılan genç adam, beyin kanaması geçirip komaya girdi. S.A., Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Yoğun Bakım Ünitesinde yaşam savaşı verirken, genelev patronu ise çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza Sorgu Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"İÇERİDE SİGARA İÇME" UYARISIYLA KAVGA ÇIKTI

Sözcü'nün haberine göre; Bismil İlçesinde 5 arkadaş alkol alıp eğlendikten sonra kendi özel araçlarıyla Diyarbakır-Mardin karayolu üzerindeki geneleve geldi. Kimlik kontrolü ve üst aramadan geçtikten sonra 5 arkadaş yerleşkenin içindeki evleri dolaşmaya başladı. Müşterilerle hayat kadınlarının vizite ücreti için anlaştıkları evin girişteki avlusunda sigara içen S.A., burada bir hayat kadınıyla ücret konusunda pazarlık yaparken genelevin patronu M.D., sigara içen genç adama seslenerek içeride sigara içmemesini söyledi.

Yer: Diyarbakır! Genelev patronu beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

BEYZBOL SOPASIYLA KAFASININ ARKASINA VURDU

Genç adamda alkolün etkisiyle genelev işletmecisiyle tartışmaya başladı. Tartışmaya diğer arkadaşlarının da dahil olmasıyla kavgaya dönüşen olayda patron M.D., müşteri kabulünün yapıldığı masanın altına gizlediği beyzbol sopasıyla tartıştığı S.A.'nın kafasına arkadan sert bir şekilde vurdu. Girişteki güvenlik görevlilerinin de araya girmesiyle 5 arkadaş genelevin dışına çıkarıldı.

ÖNCE BİLİNCİNİ KAYBETTİ SONRA BEYİN KANAMASI GEÇİRDİ

Araçlarıyla Bismil İlçesine dönen arkadaş grubundan kafasına darbe alan S.A. araç içinde bilincini kaybederek aniden fenalaştı. Hastaneye kaldırılarak acil serviste beyin tomografisi çekilen adamın beyin kanaması geçirdiği ortaya çıktı.

Yer: Diyarbakır! Genelev patronu beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

ARKADAŞLARI SORGUDA HER ŞEYİ ANLATTI

Beyin Cerrahi Servisi Yoğun Bakım Ünitesinde uyutulan ve bilinci kapalı olan genç adam yaşam savaşı verirken, hastane polisinin kafasına darbe alan adamın diğer arkadaşlarını sorgulamasıyla olay açığa çıktı. Geneleve giden polisler işletmeci M.D.'yi gözaltına aldı. Olay yerini gören güvenlik kamera kaydı olmadığı belirlenirken, dinlenen tanıklar da ifadelerinde M.D.'nin genç adamın kafasına arkadan beyzbol sopasıyla sert biçimde vurduğunu doğruladı.

GENELEV PATRONU TUTUKLANDI

Emniyetteki sorgusu tamamlanan genelev patronu savcılığa sevk edildi. Genelev işletmecisi olduğunu, olay günü sigara içme tartışmasıyla başlayan kavgada S.A. ile küfürleştiğini belirten M.D., amacının korkutmak olduğunu söyledi.

Nöbetçi Sulh Ceza Sorgu hakimliğine sevk edilen M.D., "Kasten adam öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beyin kanaması geçiren genç adamın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Dicle Üniversitesi Diyarbakır Kavga Güvenlik Hukuk 3.Sayfa Yaşam Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Kara harekatının ayak sesleri! İsrail tankları Refah kentinin merkezine girdi

Kara harekatının ayak sesleri! İsrail tankları Refah kentinin merkezine girdi

500

Yorumlar (49)

Halis Koçak:

Yorumlara müslüman ülkeyiz yazmışlar gerçekten öyle miyiz bence hayır laik bşr devletiz

417
155
yanıtYanıtla
KARAYEL:

desene loo... biz bir seferlik icin nikahi bosunama icad ettik diy.

yanıt41
yanıt27
Xeyati 2:

önemli değil mekan kötü patron kötü müşteri kötü yapılacak iş kötü.

496
20
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Tabiki kötü. Ancak böyle yerler olacaksa belli bir yerde olmalı. Hepten kapatılacaksa tüm mahalle, sokak, köşe başı bu durumlardan geçilmez...

yanıt36
yanıt28
Adam:

Çok saygısız insanlar var, kapalı alanlarda sigara içen, apartman içine izmarit atan, üst kattan sigara külü atan, yaşlı, çocuk, hasta yanında sigara içen saygısız insanlar var.

289
12
yanıtYanıtla
VEFA:

Adam bir sigarasını da yakıp, orada sohbetle keyif yapamayacaksa niye gitsin.

yanıt71
yanıt55
Nuri Aga:

Adam Bi cıgara içmiş ne olacakkine

yanıt24
yanıt25
10 Kaplan:

Vefa son bir sigara içelim öyle git gideceksen diyorsun yani

yanıt16
yanıt3
VEFA:

He kurban aynen öyle diyorum ama sazım yok. :)

yanıt3
yanıt3
10 Kaplan:

Kendini öldürmek için saza da ihtiyacın yok. İçme kardeşim. Tamam abi . Alttan almak her durumda bu kadar mı zor. Hayatınla oynayabilirsin yapıcı ol. Hayat kurtarırsın.

yanıt8
yanıt0
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title