Haberler

Üsküdar'da Şantaj İddiasıyla Kaçırılan Şahıs Polis Operasyonuyla Kurtarıldı

Güncelleme:

Üsküdar'da 3 kişi tarafından sokak ortasında kaçırılarak dövülen ve gasp edilen şahıs, polis tarafından yapılan operasyonla kurtarıldı. Şüpheliler, kaçırdıkları şahsın Ankara'da bir kız arkadaşlarına şantaj yaptığını iddia etti.

Üsküdar'da 3 kişi tarafından sokak ortasında kaçırılarak dövülen, para ve kredi kartları gasp edilen şahıs, polis tarafından yaklaşık 4 saat içinde yapılan operasyonla kurtarıldı. Darp edilen ve kötü durumda olan M.A. hastaneye kaldırılırken, 3 şüpheli de yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler, kaçırdıkları şahsın Ankara'da bir kız arkadaşlarına şantaj yaptığını, bunun hesabını sormak için olayı gerçekleştirdiklerini ifadelerinde iddia etti. Şahsın darp edilme ve kaçırılma anları ile şüphelilerin polis tarafından yakalanma anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Üsküdar Küplüce Mahallesi'nde 15 Mayıs tarihinde saat 19.25 sıralarında vatandaşlar polise ihbarda bulunarak bir kişinin kaçırılarak zorla otomobile bindirildiğini belirtti. Gasp Büro Amirliği tarafından olayla ilgili çalışma başlatıldı. Görüntü kayıtlarından, olayda kullanılan otomobilin plakası tespit edildi. Otomobilin sahibinin yanındakilerle birlikte Fatih'te bir otelde kaldığı belirlendi. Otel odasına baskın yapan polis ekipleri şüphelilere ulaşamadı. Çalışmaların devamında, şüphelilerin içinde bulunduğu aracın Üsküdar'da bir ara sokakta park halinde olduğu tespit edildi. Şüphelilerin ve kaçırdıkları kişinin hala otomobilde olduğunun belirlenmesi üzerine operasyon başlatıldı. Polis, iki ucunu kapattığı sokakta otomobile baskın düzenledi. Kaçırılan ve polis tarafından baskında kurtarılan M.A.'nın feci şekilde dövüldüğü ve işkenceye maruz kaldığı görüldü. Kaçırıldıktan yaklaşık 4 saat sonra kurtarılan M.A. durumunun iyi olmaması nedeniyle olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Otomobilde bulunan 3 şüpheli ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler Altay Y. (24), Kerim B. (29) ve Sezar S.'nin (22) sorguları Asayiş Şube Müdürlüğünde yapıldı. Şüpheliler, kaçırdıkları kişinin Ankara'da bulunan T. adlı kız arkadaşlarına uygunsuz görüntüleriyle şantaj yaptığını, bu yüzden şahsı kaçırarak hesap sormak için İstanbul'a geldiklerini ve şantaj olayının intikamını almak için mağduru dövdüklerini iddia ettiler.

Gasp Büro Amirliği tarafından yapılan çalışmalarda, şüphelilerin, darp ettikleri M.A.'nın banka kartlarını alarak hesaplarından para çektikleri ve yanında bulunan bin dolar parayı da gasp ettikleri öğrenildi. Şüphelilerin ayrıca cep telefonu uygulamalarını kullanarak mağdurun kredi kullanmasını sağlayarak parayı kendi hesaplarına aktardıkları da tespit edildi. Ayrıca gasp edilen paranın tam miktarının ortaya çıkması için bankalara polis tarafından yazı yazıldığı öğrenildi. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şüphelilerin sokak ortasında şahsı darp ettikleri ve kaçırdıkları anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şüphelilerin kullandıkları otomobille mağdurun aracının önünü kestiği ve şahsı döverek zorla kendi araçlarına bindirdikleri görülüyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Operasyon Üsküdar Ankara Güvenlik Suç Polis 3.Sayfa Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title