Haberler

Erzurum'da kafe soygunu: Hırsızlar işyerini dağıttı, meşrubat içip eğlendi

Güncelleme:

Erzurum'un Uzundere ilçesinde bulunan bir kafeye giren hırsızlar, işyerini dağıtarak içeride meşrubat içip eğlendi. Hırsızlar, evraklara ve elektronik eşyalara zarar verirken, işletme sahibinin biriktirdiği koleksiyonluk paraları da çaldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Erzurum'un Uzundere ilçesinde kafeye girin hırsızlar işyerini dağıttı, meşrubat için eğlendi.

Edinilen bilgiye göre, Uzundere ilçesinde bulunan bir kafe işletmesinde dün gece hırsızlık yaşandı. İsimleri henüz belirlenemeyen 15 ve 17 yaşlarındaki şahıslar, işletmeye girerek kapı ve camları kırıp içeriye girdi. Musa Han'a ait olan kafe içerisinde bulunan evraklara ve bazı elektronik eşyalara zarar veren hırsızlar, üç saat boyunca içeride meşrubat içip eğlendi. Soğukkanlı bir şekilde oturan hırsızlar, işletmede bulunan odalara girerek eşyaları yerlere döktü ve değerli eşyaları alarak karıştırdıkları eşyaların üzerine kahve dökerek olay yerinden ayrıldı. Polise yapılan ihbar sonrası şahıslar kısa sürede yakalanarak adliyeye sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda hırsızların yetiştirme yurdundan kaçtıkları tespit edildi. İşletme sahibinin biriktirdiği koleksiyonluk paraları da çalındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Uzundere Erzurum Güvenlik Hırsızlık Suç 3.Sayfa Güncel Haberler

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

YKS soruları sızdırıldı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy: Dezenformasyon içeren paylaşımlarla ilgili hukuki süreç başlatıldı

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? Aziz Yıldırım ve Ali Koç yüzde kaç oy aldı? (%) Fenerbahçe başkanlık seçimi sonucu! BAŞKAN KİM OLDU? İşte sandık sonuçları Aziz Yıldırım kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Aziz Yıldırım'ın oy sayısı kaç? Ali Koç kaç oy aldı? Fenerbahçe başkanlık seçiminde Ali Koç'un oy sayısı kaç? Fenerbahçe başkanlık seçiminde kaç oy kullanıldı? Kullanılan oy sayısı! 9-10 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 9-10 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 9-10 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 10 Haziran Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 10 Haziran burç yorumları nedir?
Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

Ünlü dondurma markası külahtan para almaya başladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title