Haberler

Cem Garipoğlu'nun son anları ortaya çıktı! Koridordaki tabureyi alıp gitmiş

Güncelleme:

Münevver Karabulut'u canice katleden ve cezaevindeyken intihar eden Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı. Cezaevi güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Garipoğlu'nun gece yarısı koridorda volta attığı ve dakikalar sonra bir tabureyi alarak koğuşuna girdiği görülüyor.

10 Ekim 2014 tarihinde intihar ettiği iddia edilen Garipoğlu'nun gerçekten ölüp ölmediğiyle ilgili tartışmalar sona ermedi. Garipoğlu'nun son olarak ölümünden önce cezaevi güvenlik kameralarına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

GECE VOLTA ATARKEN KAMERAYA YANSIDI

Görüntülere göre, Cem Garipoğlu, 9 Ekim'i 10 Ekim'e bağlayan gece 02.03'de koridorda volta atıyor. Sonra 3'üncü bölmenin kapısını kapatıyor. Yaklaşık 4 dakika sonra koridorda bulunan bir tabureyi alıyor.

Koridorda son volta! Cem Garipoğlu'nun ölümünden önceki görüntüleri ortaya çıktı

İNFAZ KORUMA MEMURLARI KOĞUŞA GİRİYOR

Koğuşuna giren Garipoğlu, bir daha da görüntülerde yer almıyor. Görüntünün sonunda ise infaz koruma memurlarının sabah sayım için 08.18 sıralarında Cem Garipoğlu'nun koğuşuna geldikleri görülüyor.

Koridorda son volta! Cem Garipoğlu'nun ölümünden önceki görüntüleri ortaya çıktı

FETHİ KABİR TALEP EDİLDİ

Öte yandan mağdur Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir tarafından bilirkişi raporuna karşı bir dilekçe sunuldu. Dilekçede, Münevver Karabulut'un Cem Garipoğlu tarafından 3 Mart 2009 tarihinde canavarca hisle ve hunharca katledildiği ve olayın kamuoyu gündemine oturduğu belirtildi. Cem Garipoğlu'nun hakkında hükmedilen cezanın infazı sırasında intihar ettiğinin açıklanması üzerine toplumun büyük bir kesiminde Garipoğlu'nun intihar etmeyip cezaevinden firar ettiğine dair kanaat oluştuğu da dilekçede aktarıldı. Bunun üzerine 17 Ağustos 2023 tarihinde başsavcılığa başvurarak fethi kabir yapılması talep edildiği dilekçede belirtildi.

Koridorda son volta! Cem Garipoğlu'nun ölümünden önceki görüntüleri ortaya çıktı

"DOSYA BİLİRKİŞİYE GÖNDERİLMİŞTİR"

Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan dilekçenin devamında, "Başsavcılığınız tarafından ise İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığına müzekkere yazılarak 12 Kasım 2014 tarihli otopsi işlemine ilişkin fotoğraf ve video kayıtları celp edilmiş akabinde dosya bilirkişiye gönderilmiştir. Daha sonra bilirkişi tarafından kendisine teslim edilen materyaller içinde bulunan görseller rapor haline getirilmiştir" denildi.

Koridorda son volta! Cem Garipoğlu'nun ölümünden önceki görüntüleri ortaya çıktı

BİR BAŞKA CESEDE DE SPERM BULAŞTIĞI DİLEKÇEDE YER ALDI

Dilekçede, daha önce Münevver Karabulut cinayeti hakkında tahkikat yürütülürken maktulün iç çamaşırı ile otopsi ve ilk inceleme yapıldığı, otopsi incelemesinin ilk aşamada hiçbir tıp eğitimi almamış olan bir teknisyen tarafından gerçekleştirildiği ve aynı eldivenle 11 otopsi işlemi yapıldığı açıklandı. Otopsi yapan teknisyenin eldiveninden maktulün iç çamaşırına aynı anda otopsi yapılan bir başka cesede ait sperm bulaştığı da dilekçede belirtildi.

Koridorda son volta! Cem Garipoğlu'nun ölümünden önceki görüntüleri ortaya çıktı

"ŞÜPHENİN GİDERİLMESİ SÖZ KONUSU OLAMAMIŞTIR"

Cinayet mahallinde bulunan 700 bin dolar tutarındaki paranın kolluk tarafından tutanağa kaydedilmediği ve kaybedildiği de açıklanan dilekçede, "Kameraların kırık olmamasına rağmen 'kırıktır' şeklinde tutanak tutulması, faili yakalamaya giden kolluk görevlilerinin cinayet zanlısının kaçmasına imkan tanır türde yol vermesi, ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle cinayete iştirakten yargılanan Garipoğlu ailesi fertlerinin hiçbir delil olmaksızın tahliyesine karar verilmesi ve haklarında yurtdışına çıkmamak şeklinde adli kontrol tedbirinin dahi uygulanmaması, bu gerekçelerle tarafımızca reddi hakim yoluna gidilmesi, reddi hakim taleplerimiz hakkında karar verilmeden kovuşturma yürüten ağır ceza mahkemesi başkanının re'sen dosyadan el çekmesi ve bir başka yargılamada Garipoğlu ailesi için beraat kararı vermiş bir hakim olduğunun ortaya çıkması gibi skandalların yaşanması, Garipoğlu ailesinin tesadüf denemeyecek zamanlarda manidar paylaşımlar yapması hasebiyle müvekkilde hasıl olan şüphenin giderilmesi söz konusu olamamıştır" ifadeleri kullanıldı. Dilekçede bilirkişi raporuna itiraz ettiklerini belirten mağdur avukatı Epözdemir, fethi kabir işlemi yapılmasını ve sonuca göre ilgililer hakkında iddianame düzenlenerek dava açılmasını talep etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Münevver Karabulut Cem Garipoğlu Suç Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500

Yorumlar (30)

İSKOÇYALI:

Ne fotoğraflar net ne yayınladıkları videolar net, nereden bilelim gerçek olduğunu ve görüntüde ki kişinin Cem olduğunu, bir mezarı açıp DNA testi yapmak bu kadar mı zor nasıl bir devlet bu devlet ne adaleti var ne kanunu... Kardeşim video ve fotolarda ki kişi Cem Garipoğluna benzemiyor velev ki görüntüler de ki kişi Cem peki bu öldüğünün kanıtı mı.?

378
14
yanıtYanıtla
Ocean Express cargo Ltd:

yalan dolan..inanmıyorum Hollywood tekniği die bişey var para ver yaptırırsın pc de

237
11
yanıtYanıtla
Murat Yıldırım:

Tamam ikna olduk :) yurtdışında degildir ve zenginlerde ayarlamamıştır…

yanıt58
yanıt3
JokerAllame:

En mantıklısı mezarının açılması paranın satın alamayacağı bir güç yok çünkü

217
4
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Mezar açılıp DNA testi yapılsa gerçekten o olsa bile millet yine yalan der

yanıt0
yanıt0
Muhammed Dursun:

Bu kadar inandırmaya çalışmaları bile şüpheli bir durum olduğunu gösteriyor bence

208
4
yanıtYanıtla
Aras Yılmaz:

Olay bu kadar net ise neden yıllardır mezarın açılmasına izin verilmiyor ? Mantıklı bir açıklamasi yok. Resmen halkı salak yerine koyuyorlar.

172
3
yanıtYanıtla
gaget:

o taburenin orda olması olağan bişey mi yoksa kurgulanmış bir oyunun parçası mı onu sorgulamak gerek taburenin tam yanından geçerken el kol hareketlerine bakılır ise stresli olduğu görülüyor araştırmak gerek

1
0
yanıtYanıtla
Sadık Yakar:

Esra Erol a verin hemen yaptırır DNA testini gecikmez

1
0
yanıtYanıtla
Metin:

Ölmemiş bile olsa kabir açılsa bile hiç bir şey değişmez.?

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title