Haberler

Zonguldak - Zihinsel Engelliler Yaz Kampında

Kampta Davul-zurnalı, Köçekli Yapılan Eğlence de Zihinsel Engelliler Gecenin İlerleyen Saatlerine Kadar Oyun Oynayarak Hoşça Vakit Geçirdi.

Kampta davul-zurnalı, köçekli yapılan eğlence de zihinsel engelliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar oyun oynayarak hoşça vakit geçirdi.

ZONGULDAK'ta faaliyet gösteren özel engelli okulunda eğitim gören zihinsel engelliler için düzenlenen yaz kampında spor, deniz ve akşam yapılan eğlencelerle çocuklar tatil yapmanın keyfini yaşıyor. Kampta davul-zurnalı, köçekli yapılan eğlence de zihinsel engelliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar oyun oynayarak hoşça vakit geçirdi.

Zonguldak Özel Birimleri Destek Eğitim Derneği ile Özüm Özel Eğitim Okulu tarafından Kozlu Beldesi'ndeki Değirmenağzı sahilinde yaz kampı düzenlendi. Kampa katılan 25 engelli, eğitmenleri nezaretinde geceyi çadırda geçirirken, gündüzleri ise spor yaparak, denize girerek ve pratik eğitimler yapıyor. Akşamları ise davul zurna ve köçek eşliğinde yapılan eğlencelere ortak oluyorlar. Kampa katılan engelliler, köçekle birlikte kendilerini müziğin ritmine kaptırarak gecenin ilerleyen saatlerine kadar hoşça vakit geçiriyor.

Okulun ortaklarından Şaban Kayış, bu yıl ilk kez düzenledikleri yaz kampına 25 zihinsel engelli öğrencinin katıldığını belirterek, "Amacımız, hayatın her yönünde dezavantaj yaşayan bireylere bir tatil yaptırarak yaşam enerjisi, motivasyonlarını en üst seviyelere çıkarmaktır. Bu çocuklarımızın normal insanlar gibi tatil yapma şansları yok. Biz ebeveynleri olarak, aileleri olarak, eğiticiler olarak kırsaldan gelen bu öğrencilerin moral almalarını sağlamak istiyoruz. Yaz kampı çok iyi geçiyor, öğrencilerimiz çok iyi keyif alıyorlar. Zonguldak sahil kenarında olmasına rağmen hiç denize girmemiş çocuklarımız var. Bu çocuklar ilk kez denize girmenin keyfini yaşıyorlar. Bu kampı önümüzdeki yıllarda da devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title