Haberler

Zonguldak - Yol Verme Kavgasında Polis Memuru Yaralandı

Zonguldak'ın ereğli ilçesi'nde iki sürücü arasında yol verme meselesi yüzüden çıkan tartışma, yakınlarının da araya girmesiyle kavgaya dönüştü.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde iki sürücü arasında yol verme meselesi yüzüden çıkan tartışma, yakınlarının da araya girmesiyle kavgaya dönüştü. Polisin müdahalesiyle ayrılan taraflardan birisi, gözaltına karşı direnince bu sefer polisle arbede yaşadı. Bir polis memuru hafif yaralandı.

Olay, saat 12.30 sıralarında Çetin Apatay Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre, yönetimindeki 67 SC 586 plakalı otomobille tali yoldan bulvara çıkmak isteyen 25 yaşındaki Kenan Vurmaz ile bulvarda seyir eden 67 LE 341 plakalı otomobilin sürücüsü 29 yaşındaki Ömer Eker arasında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. İkisi de Roman olan sürücülerin araçlarda bulunan yakınlarının da araya girmesiyle tartışma kavgaya dönüştü.

Çevredekilerin haber vermesiyle kısa sürede olay yerine gelen polis, olaya müdahale ederek tarafları ayırdı. Polis, birbirlerinden şikayetçi olan iki sürücü ve yakınlarını ifadelerini almak üzere karakola götürmek için ekip otolarına bindirmek istedi. Ancak Kenan Vurmaz ve yakınları araca binmek istemedi. Polis, Vurmaz ve yakınlarını zorla araca bindirmek isteyince bu sefer polisle aralarında arbede yaşandı. Polis, sürücü ve yakınlarını yaka paça tutarak araca bindirdi.

Arbede sırasında 27 yaşındaki Yadigar Vurmaz'ın yüzünü tırnakladığı polis memuru Ahmet Özdemir, hafif yaralandı. Taraflar, iki ayrı ekip aracıyla karakola götürülürken, polis memuru Ahmet Özdemir, Yadigar Vurmaz'dan şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini 'Uygunsuz' buldu, öğrenciler törene alınmadı

Okul yönetimi mezuniyet kıyafetini "Uygunsuz" buldu, öğrenciler törene alınmadı

Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğulları cinsiyet değiştirmişti! İşte son hali

Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak'ın oğulları cinsiyet değiştirmişti! İşte son hali

Görüntü infial yarattı! Cumhurbaşkanlığından Suriyelilere para dağıtıldığı iddiasına yalanlama

Görüntü infial yarattı! Cumhurbaşkanlığından Suriyelilere para dağıtıldığı iddiasına yalanlama

Kızıldeniz'de tansiyon tavan! İsrail'e giden dev gemiyi füzelerle imha ettiler

Kızıldeniz'de tansiyon tavan! İsrail'e giden dev gemiyi füzelerle imha ettiler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title