Haberler

Zonguldak'ta Eski Belediye Başkanına Bıçaklı Saldırı Davası

Eski Kilimli Belediye Başkanı ve Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Seçkin Özdemir'in (44), geçen eylül ayında hastanedeki makamında bıçakla yaralanmasına ilişkin biri tutuklu iki sanığın yargılanmasına devam edildi Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu yargılanan Abdul Suiçmez (55) ile eşi tutuksuz sanık Nurten Suiçmez ve tarafların avukatları katıldı.

Eski Kilimli Belediye Başkanı ve Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Seçkin Özdemir'in (44), geçen eylül ayında hastanedeki makamında bıçakla yaralanmasına ilişkin biri tutuklu iki sanığın yargılanmasına devam edildi

Zonguldak 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu yargılanan Abdul Suiçmez (55) ile eşi tutuksuz sanık Nurten Suiçmez ve tarafların avukatları katıldı.

Sanık Abdul Suiçmez savunmasında, bir suç işlediğini, hata yaptığını ve pişman olduğunu belirterek, "Bugünden itibaren ölüm orucuna başlıyorum. Onu kendi vicdanıyla Allah'a havale ediyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

Seçkin Özdemir, 26 Eylül 2014'te, Atatürk Devlet Hastanesi'ndeki makam odasında omzundan ve karnından bıçakla yaralanmış, olaya ilişkin gözaltına alınan Abdul Suiçmez, tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Seçkin Özdemir Zonguldak Kilimli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title