Haberler

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünden Tatbikat

Güncelleme:

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü, Karabük'ün Yenice ilçesinde tatbikat yaptı.

Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Karabük'ün Yenice ilçesinde tatbikat yapıldı.

Kızılkaya İşletme Şefliği'nde düzenlenen tatbikatta konuşan AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, ormanların tüm dünya ve Türkiye için önemli olduğunu söyledi.

Yenice ormanlarının mükemmel olduğunu vurgulayan Kahveci, "Böyle güzel bir yeri her yerde görmek mümkün değil. 37 yıllık meslek hayatımın tamamı bu bölgede geçti. Burada alınacak bilgiler sizler için çok önemli. Yeni bilgiler öğreniyorsunuz.  Yenice ormancılık açısından dünyanın sıcak noktalarından bir tanesine sahip" dedi.

Bölgenin dünya çapında tanındığını ifade eden Kahveci, şöyle konuştu:

"Burası doğal zenginlik açısından ilk akla gelen yerlerden biri. Ormanlarımızı korumak gerekir. Bunu vatandaşımız çok iyi biliyor.  Böylesi dünya çapından ormanlara sahipler ve bu ormanları milletimiz adına koruyorlar. Biz ormanları dünyaya açtık. Dünya standartlarında ormancılık yapıyoruz. Yenice'nin ormanları da böylesi zor ormanlar."

Tatbikata, Orman Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker,  Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin, Bolu Orman Bölge Müdürü Yusuf Şahin, Yenice Orman İşletme Müdürü Şevket Eraslan, işletme şefleri, orman koruma muhafızları ve köylüler katıldı. - Karabük

Kaynak: AA / Yerel

Zonguldak Karabük Yenice Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title