Haberler

Zonguldak - Çocuk Evleri'nde Kalan Çocukların Doğum Gününü Kutladılar

Çocuk Evleri'nde kalan çocukların doğum gününü kutladılar ZONGULDAK Erdemir Anadolu Lisesi öğrencileri, 'Sevgi için bir mum da sen yak' prajesi ile Çocuk Evleri'nde kalan 10 çocuk için parti düzenleyip doğum günlerini kutladı.

Çocuk Evleri'nde kalan çocukların doğum gününü kutladılar

ZONGULDAK Erdemir Anadolu Lisesi öğrencileri, 'Sevgi için bir mum da sen yak' prajesi ile Çocuk Evleri'nde kalan 10 çocuk için parti düzenleyip doğum günlerini kutladı.

Okulun beden eğitimi öğretmeni Tuğba Ulusoy Ercan ve 10 gönüllü öğrencisi, 'Sevgi için bir mum da sen yak' projesiyle kentte Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Evleri'nde kalan kimsesiz çocukların doğum günlerini kutluyor. Yıl içinde 3 parti yapıp o ay içinde doğan çocukların doğum günlerini kutlayan öğrenciler, hafta sonunda Kozlu İlçesi'ndeki bir restoranda düzenledikleri 4'üncü parti ile Çocuk Evleri'nde kalan 10 çocuğu daha mutlu etti. Harçlıklarını biriktirip, okuldaki öğretmenlerinden ve gönüllülerden para toplayan öğrenciler, aldıkları çeşitli hediyeler, evlerinde yaptıkları pasta ve böreklerle kimsesiz çocukların mutluluklarına ortak oldu. Palyaço kostümleri giyen öğrenciler, çeşitli oyunlar ve gösterilerle de çocukları eğlendirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek de partiye katılarak projeye destek oldu. Projede emeği geçen öğretmen ve öğretmenlere teşekkür eden Özbek, "Gerçekten önemli bir proje. Öğrencilerimiz, derslerini bırakıp sosyal sorumluluk projesi gereği burada kardeşleriyle birlikte oldular. Bu projenin daha çok önemsenerek daha çok yaygınlaşması gerekiyor. Biz Milli Eğitim Müdürlüğü olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. Bundan sonra da desteklerimiz sürecek" dedi.

Projenin sahibi Tuğba Ulusoy Ercan da "Çocuk Evleri'nde kalan 6-12 yaş grubu çocuklara yalnız olmadıklarını, sevgimizle hissettirmeye çalışıyoruz. En güzel anlarında öğrencilerimizle yanlarında olup onları mutlu ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak ulusoy Politika Güncel Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musavat Dervişoğlu ile görüşmememiz için hiçbir neden yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Musavat Dervişoğlu ile görüşmememiz için hiçbir neden yok

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok'

AK Parti'yi karıştıran ikramiye iddiası! "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önüne götürmeye yüzüm yok"

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title