Haberler

Zonguldak BKM'den Yeni Projeler

Güncelleme:

Zonguldak BKM Müdürü Abdullah Bakır, 2014 yılı çalışmalarına başladıklarını belirterek yeni projelerini anlattı.

Zonguldak Belediye Kültür Merkezi (BKM) Müdürü Abdullah Bakır, 2014 yılı çalışmalarına başladıklarını belirterek yeni projelerini anlattı.

Zonguldak BKM Müdürü Abdullah Bakır, "Engelsiz Sanat" adında yeni bir projeleri oluşturduklarını belirtirken, engelli vatandaşlarımızı sanatla buluşturmak istediklerini söyledi. 2014 yılında Zonguldak'tan yeni yetenekler çıkacağını belirten Bakır, şu şekilde konuştu:

"Zonguldak Belediye Kültür Merkezi olarak 2014 çalışmalarına başladık. Normal standart kurslarımız olan resim, müzik ve tiyatro kurslarımız devam ediyor. Bunun yanında Türk sanat müziği ve halk müziği korolarımız çalışmaların başladılar. Türk sanat müziği koromuz 50 kişilik dev kadrosuyla 15 Ocak'ta Atatürk Kültür Merkezi'nde bir konser verecektir. Konserimizi tüm halkımızı davet ediyoruz. Yine Karadeniz'e kıyısı olan tiyatrolar birliği olarak Samsun Sanat Birliği olarak sürekli paslaşıyoruz. ZOKEV ile beraber onların bir oyunu olan Aşk Olsun Sana Çocuk oyununu getirdik. 8 Ocak Çarşamba günü Atatürk Kültür Merkezi'nde sahne alacak. Bunun yanında çocuk, genç ve yetişkin gruplarımız yeni tiyatro oyunlarıyla hazırlanıyorlar. 27 Mart'ta halkımıza geniş bir şekilde oyunlarımızı sunacağız. Yetiştirdiğimiz yetenekli elemanları burada değerlendiriyoruz. Özel kurslar ve dersler veriyoruz. İlerde gerçekten Zonguldak'ımızın sesini duyuracak bir piyanist, bir keman virtüözü yetiştirmek amacındayız. Elimizde böyle yetenekli gençlerimiz mevcut. İnşallah onları da ilerde tüm Türkiye tanıyacak. Onların yolu da açık olsun. Hasan Doğru nasıl ve neler yaptıysak onlarla da aynı şeyleri yapacağız. Zonguldak'ımızı Türkiye de tanıtacak olan her kesimi ve her genci tüm desteklerimiz sürecektir. Halkımızın ilgisinden memnunuz. Yeterli derecede kursiyerlerimiz mevcut. Şu an için yeni kayıtlar almıyoruz. Bu yıl daha dolu dolu geçecek. Bir projemiz var. Projemiz "engelsiz sanat" diye bir proje. Engelli tiyatrosu ve engelli korosu oluşturmak istiyoruz. Onların sosyal yaşan alanını geliştirmek ve Zonguldak halkıyla buluşturmak. Sosyal yaşama adapte olmak, yaşama sevinçlerini yükseltmek adına onlarla beraber aynı duyguları paylaşmak için bu projeyi oluşturduk. Proje Ankara'ya gitti. İnşallah onaylanır ve bizlerde güzel şeyler yaparız. Biz devamlı araştırıyoruz. Bir şeyler yapabilme ve Zonguldak'ımızı en iyi şekilde temsil etmek için. İnşallah çok daha güzel şeyler yapacağız. Halkımızın ilgisinden memnunuz. Her etkinlikte onları yanımızda görmekten mutluluk duyuyoruz." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdullah Bakır Zonguldak Türkiye Akm Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title