Haberler

Zonguldak Belediyesinden, CHP İl Başkanına Hayırlı Olsun Ziyareti

Güncelleme:

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Belediye Meclis Üyeleri, CHP Zonguldak İl Başkanı Harun Akın'ı ziyaret etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Belediye Meclis Üyeleri CHP Zonguldak İl Başkanı Harun Akın'ı ziyaret etti.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve Zonguldak Belediye Meclis Üyeleri tarafından gerçekleştirilen ziyarette CHP Zonguldak İl Başkanı Harun Akın bu ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade ederek; "Bizim hedefimiz birinci olmak. Zonguldak'ta bize yakışan budur. Belediye Başkanlarıyla örgütleriyle el ele kol kola olmak zorunda. Hiç kimse buradan Pazar günü öncesinden bir şey çıkaramaz. O orada salonda kalmıştır. Yarın bizi o arkadaşlarımız da hayırlı olsun ziyaretinde bulunacak. Onları da sevgi ve özlemle kucaklayacağım. Cumhuriyet Halk Partisi'ndeki yarış o gün bitmiştir. Bunu her zaman söylüyoruz" dedi.

CHP Zonguldak İl Başkanı Harun Akın'ın konuşmasından sonra söz alan Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir şunları söyledi; " 4 adayımız bize çok güzel bir yarış sundular ve bu yarış sonucunda İl Başkanımız Harun Akın Beyefendi görevi üstlendi. Dileğim o ki bundan sonra Zonguldak için milletvekilliği dönemindeki çalışmaları ve başarılarını sergilemesini bekliyorum. Zonguldak'a hizmet için üstlendik bu görevleri sevgiyi saygıyı asla kaybetmeden bunu yürüteceğimize inanıyorum. Hedefimiz amacımız ülkenin Zonguldak'ın ve ülkemizin kalkınmasıdır." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Harun Akın Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title