Haberler

Zonguldak 11 Yaşındaki Çocuk Mendirekte Gezerken Kayalıklara Düşerek Yaralandı

Zonguldak'ta, Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) ait limandaki mendirekte gezerken dengesini kaybederek kayalıklardan düşen 11 yaşındaki Efe Bektaş yaralandı.

Zonguldak'ta, Türkiye Taşkömürü Kurumu'na (TTK) ait limandaki mendirekte gezerken dengesini kaybederek kayalıklardan düşen 11 yaşındaki Efe Bektaş yaralandı. Sağlık ekipleri ve polis, kayaların dik ve boşluklu olması nedeniyle yaralı çocuğa ulaşmakta güçlük çekti.

Olay, saat 11.00 sıralarında Yayla Mahallesi'ndeki TTK'ya ait Zonguldak Limanı'nda meydana geldi. 11 yaşındaki Efe Bektaş, annesi ile birlikte gezmeye gittiği liman arkası mevkisinde, en uç noktada fener bulunan 700 metre uzunluğundaki mendireğin ucuna gitmek istedi. Efe Bektaş, yaklaşık 400 metreye geldiklerinde dengesini kaybederek 2 metre yükseklikteki kayalıktan başka bir kayanın üzerine düştü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri yönlendirildi. Sağlık görevlileri ve polis ekipleri, dik ve iki kaya arasında uzun boşluklar olması sebebiyle yürümekte zorlandı. Yaklaşık 15 dakika süren bir çalışma sonucu ekipler, sol ayağı kayalıklara sıkışmış halde oturan Efe Bektaş'a ulaştı.

ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK

Yapılan ilk muayenesinde Bektaş'ın sol ayağında kırık tespit edildi. Anne Şule Yılmaz, güneşten korunması için oğlunun gözüne gözlük takarak, yüzünü okşayıp oğlunu teselli etti. Şule Yılmaz, oğlunun ısrarları üzerine mendireği gezmeye karar verdiklerini belirterek, 'Bana 'ölmek var dönmek yok' dedi. Ne hale geldik. Kayalıklarda gezerken ayağı takıldı düştü" dedi.

İlk müdahalesi olay yerinde yapılarak sedyeye konulan Bektaş'ı kayalıklardan ilerlemenin zor olması sebebiyle Zonguldak Limanı'na giriş-çıkış yapan gemilere kılavuzluk yapan TTK'ya ait 'Palamar' isimli tekneden yardım istendi. Acı içerisinde kıvranan Efe Bektaş, yaklaşık 300 metre kayalıklarda zor şartlarda taşınarak mendireğin ucunda bekleyen tekneye bindirildi.

Limana getirilen Efe Bektaş, ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bektaş'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak 3. Sayfa Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

Bakmadan Geçme

15 Mayıs hangi burç? 15 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 15 Mayıs tarihi hangi burç olur? Sürücüleri üzen haber! Otoyol ve köprü ücretlerine zam mı geldi? Otoyol ne köprü ücretleri kaç TL oldu? Gürsel Erol kimdir? Halk Tv konuğu Gürsel Erol kaç yaşında, nereli? Gürsel Erol biyografisi! HPV aşısı nedir? Kimlere yapılmaz? Resmi Gazete bugün (15 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Tayfun Duygulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Tayfun Duygulu kaç yaşında, nereli? Tayfun Duygulu biyografisi! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 15 Mayıs Çarşamba Survivor yeni bölüm! 15 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu?
13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title