Haberler

Zirvedeki İlçe Hacılar

Hacılar’ın her konuda zirvede olduğunu belirten AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan “hem rakımda, hem ekonomide, hem de siyasette zirvedesiniz.

Hacılar'ın her konuda zirvede olduğunu belirten AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Doğan "hem rakımda, hem ekonomide, hem de siyasette zirvedesiniz. 7 Haziran'da en yüksek oyumuzu buradan aldık. Bu başarılı sonuçtan dolayı ilçe teşkilatımızı tebrik ediyor, zirvedeki yerinizin kalıcı olmasını diliyorum" dedi.

AK Parti Hacılar İlçe Teşkilatının Ağustos Ayı Danışma Meclisi Toplantısına katılarak bir konuşma yapan Doğan, seçim sonrası çalışmalarını ve koalisyon görüşmelerini değerlendirdi.

Alınan yüzde 41'lik sonuçla milli iradeyi halen AK Parti'nin temsil ettiğini, pişmanlık yaşayan birçok seçmen görüşünün anketlere yansıması nedeniyle Kayseri'de ve Türkiye'de yeniden yükselişe geçtiklerini kaydeden Doğan "5 milletvekili olarak biz hep birlikte istişare ederek çalışıyoruz. İnanıyorum ki, sandık yeniden önümüze gelirse Kayseri'de kaybettiğimiz 2 milletvekilliğini geri alabiliriz." diye konuştu.

Doğan konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Seçimlerden hemen sonra ülkedeki huzur ortamını bozarak bizi erken seçimden vazgeçirmeye ve CHP ile koalisyona zorluyorlar. Böylece bütün enerjimizi alarak bizi sadece içeriye odaklamak istiyorlar. Ama yılgınlığa, karamsarlığa yer yok. Teşkilatlar olarak sürekli uyanık, aktif ve diri olursak yeniden büyük Türkiye'nin inşasına kaldığımız yerden devam edebiliriz.

Konuşmamın sonunda hepinizi muhabbetle selamlıyor, Ağustos ayı İlçe Danışma Meclisimizin Hacılar ve Kayseri için hayırlı sonuçlar getirmesini diliyorum."

Hacılar İlçe Danışma Meclisi'ne Doğan'la birlikte AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Başkanı Hüdai Barut ile ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Doğan Ak Parti Kayseri Hacılar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title