Haberler

Ziraat Bankası Yöneticileri Sivas'ta

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Karslı ve Genel Müdürü Can Akın Çağlar, Bazı Temaslarda Bulunmak Üzere Sivas'a Geldi

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Karslı ve Genel Müdürü Can Akın Çağlar, bazı temaslarda bulunmak üzere Sivas'a geldi.

Karslı ve Çağlar, ilk olarak Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Ürgüp, ziyarette yaptığı konuşmada, Sivas'ın Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet döneminde önemli yeri olan bir kent olduğunu belirtti.

Ziraat Bankasının Sivas'a gösterdiği ilginin farkında olduklarını anlatan Ürgüp, kent merkezine yeni açılacak 3 şubenin daha Sivas'ın ekonomisine ve istihdamına önemli katkıları olacağını kaydetti.

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Karslı da, 147 yıllık bankalarının sadece bir ticari müessese olmadığını, aynı zamanda bu memleketin bir kurumu olduğunu kaydetti.

Ziraat Bankası Genel Müdürü Can Akın Çağlar da, Sivas'ta 3 şubelerini daha faaliyete geçireceklerini, kent merkezindeki şube sayılarının 5'e ulaşacağını ifade etti.

Ürgüp'e ziyaretin anısına bir vazo armağan eden Karslı ve Çağlar, daha sonra Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Sivas Şubesi'ni ziyaret etti.

Dernek Başkanı Tahir Çavdar, Sivas'ın yükselen değerinin hayvancılık ve tarım olduğunu belirterek, derneklerinin 25 üyesinin bir araya gelerek tarım ve hayvancılık alanında bir anonim şirketi kurduğunu söyledi. Sivas'ta bu alanda öncülük yapmak istediklerini anlatan Çavdar, Yıldızeli ilçesinde hayvancılık alanında bir yatırım yapmayı planladıklarını, bu konuda çalışmalarının sürdüğünü belirtti. Çavdar, Ziraat Bankası Genel Müdürü Çağlar'dan hayvancılık alanında kullanacakları krediler hakkında bilgi aldı.

Genel Müdür Çağlar da, hayvancılıkta 2 yıl ödemesiz, kalan 5 yılda da sıfır faizle ödenebilecek kredilerden şu ana kadar 25 binin üzerinde kişiye kullandırdıklarını söyledi.

2010 yılı ortalamasına göre bankalarının çiftçiye haftada 217 milyon lira kredi kullandırdığını ifade eden Çağlar, yılda bu rakamın 34 milyar liraya ulaştığını kaydetti.

(EMN-İSA-GZA) - SİVAS

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title