Haberler

Zincirleme Trafik Kazası: 1 Yaralı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kaza yapılan yoldan görüntüler- Kaza yapan araçlardan görüntüler- Yaralının yerdeki görüntüsü- Ambulansın gelişi ve yaralıya müdehalesi ANKARA (AA) – Ankara Kuzey Çevre Yolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kaza yapılan yoldan görüntüler- Kaza yapan araçlardan görüntüler- Yaralının yerdeki görüntüsü- Ambulansın gelişi ve yaralıya müdehalesi ANKARA (AA) – Ankara Kuzey Çevre Yolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre kaza, Kuzey Çevre Yolu Havalimanı istikametine gitmekte olan Mehmet Hakan Şahin yönetimindeki 07 K 8003 plakalı otomobil ve Gazi Koç idaresindeki 06 TB 528 plakalı otomobilin tünelde trafiğin tıkanması ve durmalarıyla Turgay Bektaş'ın kullandığı 19 H 3655 plakalı otomobil arkadan iki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç içerisinde bulunan Ayşegül Bektaş yaralandı. Ambulansın gelmesi beklenirken, yoldan geçmekte olan özel bir hastanenin çalışanları müdahale etti. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine ambulans sevk edilirken, yaralı Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Hakan Şahin Gazi Koç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title