Haberler

Zeytinburnu’ndan Tuzla’ya Sonsuza Kadar İstanbul

Tuluyhan Uğurlu, Yeni Albümünün Tanıtımı İçin İstanbul'un Tüm İlçelerini Gezecek.

Tuluyhan Uğurlu yeni albümü "Sonsuza Kadar İstanbul"un tanıtım konserleri için farklı bir çalışma yapıyor. İstanbul'un yatay olarak büyümesini göz önüne alan sanatçı, mefa kentin ilçelerinde vereceği konserlerle seyircisini merkeze çağırmak yerine müziğini onların ayağına götürüyor. "Sonsuza Kadar İstanbul" konserleri 8 Ekim'de Zeytinburnu Kültür Merkezi'nde başlayacak.

Zeytinburnu Belediyesi'nin sezon açılışında İstanbul'da ilk kez seslendirilecek eserin konserleri daha sonra Ümraniye Atakent, Bakırköy Cem Karaca, Tuzla İdris Güllüce Kültür Merkezlerinde sürecek.

Ocak 2011'de yapılacak büyük İstanbul konserinde ise, Tuluyhan Uğurlu, İstanbul'un sadece 2010 boyunca değil, sonsuza kadar kültür, ekonomi ve çağdaşlığın başkenti olacağını vurgulayacak.

Konserler yeni yılda da ilçelerin kültür merkezlerinde sürecek. Sonsuza Kadar İstanbul'un büyük yaz konseri ise, seyircisiyle birlikte kalkıp, Boğaziçi'ni gezecek bir feribotta gerçekleşecek. Sonsuza Kadar İstanbul yaz konserinin dinleyicileri müzik, perdedeki görsel ve Boğaziçi'nin mavi derinliğini bir arada yaşayarak, unutulmaz bir İstanbul gecesine tanık olacaklar.

DMC etiketiyle Ağustos 2010'da satışa sunulan Sonsuza Kadar İstanbul'un tüm besteleri yine Tuluyhan Uğurlu'ya ait. Albüm 2006 yılında çıkan Dünya Başkenti İstanbul'un devamı niteliğinde.

Tuluyhan bu kez İstanbul'un dününden çok bugününe ve yarınına bakıyor. Albümün solistleri Murat Toraman, Doğukan Çokşeker, Uğur Varol, Aykut Sütoğlu, Volkan Gidiş ve Korkan Kor. Düzenlemeler Tuluyhan Uğurlu-Can Özyiğit.

Albümde yer alan eserler şunlar: Sonsuza Kadar İstanbul, Sabahın İlk Işıkları, Yedi Renk, Gelecek Kuşaklar, Cumhuriyet Güneşi, Ara Sokaklar, Kuleler, İstanbul Seni Çağırıyor.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title