Haberler

Karşıdan Karşıya Geçerken Yaşlı Adama Araç Çarptı

Güncelleme:

İstanbul Zeytinburnu'nda yolun karşısına geçmeye çalışan yaşlı bir adama otomobil çarptı. Ağır yaralanan adam hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Zeytinburnu'nda saat 23.00 sıralarında TEM Bağlantı yolu Aksaray istikametinde Enver Ertürk idaresindeki otomobil Vatan Caddesi'nde bulunan Anıt Mezar önüne geldiği sırada karşıdan karşıya geçmek isteyen 69 yaşındaki Mehmet Kozan'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan yaşlı adam yere düşerek ağır şekilde yaralandı.

YARDIMINA YOLDAN GEÇENLER KOŞTU

Yoldan geçen sürücüler yardıma koşarken, bir yandan da hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık görevlileri yerde yatan yaşlı adama ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Kısa süreli araç kuyrukları oluşurken, trafik polisleri de yolu tek şeritten verdi. Ağır yaralanan yaşlı adamı sağlık ekipleri ambulansla Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı.

SÜRÜCÜ GÖZALTINA ALINDI

Kazayı gördüğünü belirten Batuhan Cihangir isimli bir genç, "Biz arkadaşla Topkapı Ulubatlı yokuşundan aşağıya doğru iniyorduk. Vatan Caddesi'nden bir ses geldi. Dedim ki herhalde araçlar kaza yaptı, arkamı dönüp baktığımda yerde yatan yaşlı bir amcayı gördüm. Gittik bizde yardımcı olmak amaçlı, o sırada bir bayan geldi ilkyardımı o yaptı. Yaya yolu olmayan bir yerden karşıdan karşıya geçmeye çalışıyormuş. Araç normal gitmesi gereken hızda gidiyordu. Hayati tehlikesini bilmiyorum, sadece başı kanıyordu onu gördüm" dedi.

Olay yerinde bulunan polis ekipleri sürücüyü gözaltına alırken, kazaya karışan araç ise çekici yardımıyla kaldırıldı. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Vatan Caddesi Mehmet Kozan Zeytinburnu 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title