Haberler

Zeynel Balkız Milletvekili Gibi Karşılandı

MHP Manisa Milletvekili aday adayı Av. Zeynel Balkız, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Manisa’nın Gördes ilçesinde büyük ilgi gördü.

MHP Manisa Milletvekili aday adayı Av. Zeynel Balkız, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Manisa'nın Gördes ilçesinde büyük ilgi gördü.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Milletvekili aday adayı Zeynel Balkız, Gördes ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Balkız, MHP Gördes İlçe teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Uygar Yabaş, eski Belediye Başkanı Yusuf Altingeyik ve partilerle sohbet etti. Seçilmesi durumunda MHP'yi en iyi şekilde temsil edeceğini belirten Balkız, partililerden destek istedi.

Balkız'ın ziyaretlerdeki ikinci durağı Gördes Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi oldu. Kooperatif Başkanı Nail Aydeniz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Balkız, Gördes esnafının sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. Buradan Gördes Ticaret Odası (GTO)'na geçen Zeynel Balkız'ı Oda Başkanı Mehmet Hoşaf sıcak bir şekilde karşıladı. Yapılan sohbette Gördes ilçesinin genel sorunları üzerinde duruldu.

Gün boyunca Gördes ilçesinde çeşitli temaslarda bulunan Zeynel Balkız gördüğü ilgi karşısında memnuniyeti dile getirerek, "Milletvekili adaylığı yolunda gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çıktığımız bu yolda bana destek olan partime ve vatandaşlara teşekkür ederim" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Zeynel Balkız Gördes Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title