Haberler

Zekeriya Beyaz'dan Haydar Baş'a Destek

Güncelleme:

7 Haziran için seçim çalışmalarını yürüten Bağımsız Türkiye Partisi'nin standını ziyaret eden Zekeriya Beyaz, Haydar Baş'a övgüler dizerek destek sözü verdi.

Prof.Dr. Zekeriya Beyaz, Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Haydar Baş'ın Esenlerdeki parti standını ziyaret ederek destek sözü verdi. Beyaz, " Haydar Baş, ülkemizde milli ve dini değerlere sahip çıkan çok sağlam bir kişiliktir" dedi.

"HAYDAR BAŞ BENİM DEVREM"

Seçim çalışmalarını sürdüren BTP'ye bir destek de ilahiyatçı profesör Zekeriya Beyaz'dan geldi. BTP'nin Esenler'de kurduğu seçim standını ziyaret eden Zekeriya Beyaz, partilileri tebrik etti. BTP'ye destek verdiğini açıklayan Beyaz, "Ben, Prof.Dr. Haydar Baş Beyi çok seviyor ve takdir ediyorum. Kendisini canı gönülden destekliyorum. Bütün çalışmalarını ve konuşmalarını yakından takip ediyorum. İslam olmadan, milli duygular olmadan, hassasiyetlerimize sahip çıkmadan her şeyimizi kaybederiz. Haydar Baş benim devrem. Ülkemizde milli ve dini değerlere tek sahip çıkan çok sağlam bir kişiliktir. Bu dönem Haydar Baş'ı destekleme kararı aldık" dedi.

MEMNUNİYETİNİ İLETTİ

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Haydar Baş da, Zekeriya Beyaz'ın BTP standını ziyaret ettiği bilgisinin kendisine ulaşması üzerine, "Prof.Dr. Zekeriya Beyaz ülkemizin yetiştirdiği önemli ilim adamlarımızdan biridir, bize verdiği destek dolayısıyla teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Partisi Zekeriya Beyaz Haydar Baş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (105)

Z.İleri:

Haydar Hoca her yönüyle önder kişiliği olan şahsiyet ne tayyibi ne şusu ne busu siz Haydar Hocadan hayattayken istifade edin birçok bidat akımları açığa çıkardı Ehli beyt sevgisini bu millete tattırdı milleti kardeş yaptı hele Milli ekonomi modeli eseri tam bir iktisaden kurtuluş reçetemiz

4
15
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.com:

İkiside çakma prof

13
3
yanıtYanıtla
MercanMobil-IOS:

İki şebelek buluşmuş

12
3
yanıtYanıtla
DIKKATmobilWeb@haberler.com:

HAYDAR HOCANIN DEĞERİNİ HERKES ANLAYACAK AMA UMARIM GEÇ OLMAZ

7
7
yanıtYanıtla
BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİmobilWeb@haberler.com:

İŞ AŞ HAYDAR BAŞ

7
7
yanıtYanıtla
trabzonlumobilWeb@haberler.com:

bide haydardümen destek verseydi tamam dı

13
1
yanıtYanıtla
RamonMobil-IOS:

Körler sağırlar birbirini ağırlar!!!

12
2
yanıtYanıtla
aptal toplummobilWeb@haberler.com:

Adam kitap yazmış açip okumadan sahte prof falan iftira gırla rusya konferansları var izlemeden boyuna iftira atın bakalim ak müslümanlar rabbim katında bu iftiralarinizla yerinizi belli edin bakalim

2
12
yanıtYanıtla
BAĞIMSIZ TÜRKİYE PARTİSİmobilWeb@haberler.com:

İŞ AŞ HAYDAR BAŞ

6
7
yanıtYanıtla
ATILA LAZMobil-IOS:

Baş boş baş boş pırof

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 105 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title