Haberler

Zabıta Teşkilatından Başkan Çelik'e Ziyaret

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle teşkilat çalışanlarını makamında ağırladı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle teşkilat çalışanlarını makamında ağırladı. Başkan Çelik, "Gece gündüz, yaz kış demeden her türlü fedakarlıkta bulunan zabıta çalışanlarımızın haftalarını tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Zabıta teşkilatının 188. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi, Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar'ı makamında kabul etti. Ziyarette AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir de yer aldı. Zabıta teşkilatının kuruluşunun 188. yıldönümünü kutladıklarını belirten İra, tüm çalışanlar adına Başkan Çelik'e çiçek takdim etti. İra, "Zabıtalar Haftası nedeni ile düzenlediğimiz kutlamalar kapsamında çelenk koyma töreni ile güne başladık. Ayrıca çeşitli ziyaretlerimiz oldu. Bu kapsamda sizleri de ziyaret ederek, çalışmalarımız hakkında bilgiler vermek istedik. Bizi kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz" dedi. Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar ise, "Çarşı Ağası olarak başlayan teşkilatımız, zamanla kurumsallaşarak zabıta oldu ve bugün 188. yılını kutluyor. Biz şehrimizin silahsız, copsuz polisleriyiz. Tabii şuanda kurulum aşamasında olan bir belediyeyiz. Daha önce hep birlikte çalışıyorken, şuan üçe ayrıldık. Şehrimize hep beraber hizmet etmeye devam edeceğiz. Sizlerin desteğini de yanımızda görmek istiyoruz" dedi. Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi de, "Zabıta çalışanları olarak halkla iletişim halinde görev yapıyoruz. Çalışmalarımız sırasında bazen olumlu bazen de olumsuz durumlarla karşılaşabiliyoruz. Bu anlamda verdiğiniz destek bizim için çok önemli. Bizleri kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

"ZABITA OLMAZSA DÜZEN OLMAZ"

Başkan Çelik ise, "Zabıta teşkilatının 188. Kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Ziyaretinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Manisa'nın büyükşehir olması ile birlikte Merkez'de üç farklı belediye altında zabıta teşkilatı kuruldu. Bugün hep birlikte burada olmanız ayrı bir güzellik. Zabıta olmasa şehirlerde düzen olmaz, ahenk, asayiş olmaz. İnsan ve çevre sağlığını tehdit edici unsurlar yaygınlaşır. Ben bütün zabıta arkadaşlarımın haftalarını tebrik ediyorum. Gece gündüz demeden, yaz kış demeden her türlü fedakarlıkta bulunduğunuz için teşekkür ediyorum. Üzerimize düşen ne varsa bugüne kadar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz" dedi. AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, "Gerçekten zor bir görev yapıyorsunuz ama biz sizlere güveniyoruz. Özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şehzadeler Belediyesi Ömer Faruk Çelik Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title