Haberler

Yurttta Kış

Manisa'da kar yağışının etkili olduğu Soma, Kırkağaç, Akhisar ve Gördes ilçelerinde mahalleler arası yol açma ve temizleme çalışmaları devam ediyor.

Manisa'da kar yağışının etkili olduğu Soma, Kırkağaç, Akhisar ve Gördes ilçelerinde mahalleler arası yol açma ve temizleme çalışmaları devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, ekiplerin kar yağışının etkili olduğu Soma, Kırkağaç, Akhisar ve Gördes ilçelerinde yoğun bir tempoda karla mücadeleye devam ettiğini belirtti.

Akhisar'ın Kurtulmuş, Kobaşdere, Akkocalı, İsaca, Kocakağan, Söğütlü ve Hanpaşa mahalleleri ile  Kırkağaç'ın Hamidiye, Demirtaş, Kocaiskan, Halkaavlu, Gökçukur, Çobanlar, Kınık, Güvendik ve Hacet, Soma'nın Akçaavlu, Dualar, Menteşe, Çatalçam, Duğla, Türkali, Söğütçük, Koyundere, Büyükışıklar, Büyükgüney ve Küçükgüney mahalleleri ve Gördes'in Kalemoğlu ve Çiçekli mahallelerinde kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açan ekiplerin, buzlanmaya karşı tuzlama çalışmasına devam ettiği bildirildi.

Kaynak: AA / Yerel

Kırkağaç Akhisar Gördes Soma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title