Haberler

Yurtta Asayiş

Batman'da hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 15 şüpheliden 9'u tutuklandı.

Batman'da hırsızlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 15 şüpheliden 9'u tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince düzenlenen operasyonda, son bir ayda 17 ev ve iş yerinden hırsızlık yaptıkları öne sürülen 15 kişi yakalandı. Şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda çalıntı olduğu belirlenen çok sayıda televizyon ve bilgisayar ele geçirildi.

Polisteki işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Ö.P, Ş.O, H.S, M.D, Y.A, V.D, S.D, Y.E ve H.Ç tutuklandı, diğer 6 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Çalıntı eşyalar sahiplerine teslim edildi.

Lise öğrencisinin düşme anı güvenlik kamerasında

Karaman'da lise öğrencisinin merdiven boşluğuna düşerek yaralanması, güvenlik kamerasına yansıdı.

Kamera kayıtlarında teneffüs zilinin çalmasının ardından öğrencilerin sınıflardan çıkması, korkuluklarda kayan 15 yaşındaki M.B'nin dengesini kaybederek ikinci kattan boşluğa düşmesi ve çevredekilerin yaşadığı panik görülüyor.

Olayın ardından Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan M.B, daha sonra taburcu edilmişti.

Eskişehir'deki silahlı kavga

Eskişehir'de iki kişinin öldüğü, bir kişinin yaralandığı silahlı kavgaya karıştıkları iddia edilen 7 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kentte bir lokantanın bahçesinde 35 yaşındaki Fatih Çavdar ve 29 yaşındaki Harun Akay'ın öldürüldüğü, Ahmet Kavak'ın ise yaralandığı silahlı kavgayla ilgili çalışma başlattı.

Ekipler, olay yeri incelemesi ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda olaya karıştığı iddiasıyla 7 kişiyi gözaltına aldı.

Zanlıların, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Merkez Odunpazarı ilçesi Orhangazi Mahallesi Ziraat Caddesi'nde, 30 Ocak'ta bir lokantanın bahçesinde sohbet eden Fatih Çavdar ile Ahmet Kavak ve Harun Akay arasında tartışma çıkmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine silahla vurulan Çavdar, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Akay ise tedavi altına alındığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşamını yitirmiş, ağır yaralanan Ahmet Kavak ise tedavi altına alınmıştı.

Osmaniye'de yangın

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde bir evde çıkan yangında yaralanan kişi tedavi altına alındı.

İlçeye bağlı Şabaplı köyünde Mustafa Özkan'a (31) ait evde sobadan sıçrayan kıvılcım nedeniyle yangın çıktı.

Eşiyle beraber yangına müdahale etmeye çalışan Özkan'ın vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluştu.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken, hayati tehlikesi bulunduğu belirlenen ev sahibi ambulansla Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Yalova'da kaçak sigara operasyonu

Yalova'da durdurulan yolcu otobüsünde 20 bin 560 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Van'dan otobüse yüklenen gümrük kaçağı sigaraların İstanbul'a götürüleceği bilgisine ulaştı.

İl sınırlarına giren aracı takibe alan ekipler, otobüsü İDO İskelesi'nde durdurarak arama yaptı.

Aramalarda otobüsün alt kısmında oluşturulan bölmelere saklanmış 20 bin 560 paket kaçak sigara bulundu.

Ekipler, olayla ilgili E.A. (25), S.A. (28) ve E.A'yı (40) gözaltına aldı.

Zanlılardan birinin üst aramasında 15 gram esrar ele geçirildiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Hırsızlık Büro Amirliği Ahmet Kavak Karaman Batman Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title