Haberler

Yurtta Asayiş

Muğla'nın Ula ilçesinde 19 yaşındaki genç, denizde boğuldu.

Muğla'nın Ula ilçesinde 19 yaşındaki genç, denizde boğuldu.

Denizli'den arkadaşları ile denize girmek için Ula ilçesine bağlı Akyaka Mahallesi'ne gelen Osman Sağlık, Çınar Plajı'nda serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra arkadaşları tarafından denizde baygın halde bulunan Sağlık, kıyıya getirildi.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ve UMKE ekipleri, Sağlık'a yaklaşık bir saat müdahalede bulundu. Sağlık, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Sağlık'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Aydın'da silahlı yaralama

Aydın'da emekli polis memuru oğlunu silahla yaraladı.

Girne Mahallesi 2122 Sokak'ta H.A. (60) ile emekli polis memuru eşi F.A. (63) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada F.A, kendisine ait tabanca ile eşine ateş etmek isterken, araya giren oğlu R.A'yı sol ayağından yaraladı.

Ambulansla Adnan Menderes Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan R.A'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. F.A, gözaltına alındı.

Elektrik akımına kapılan kişi öldü

Rize'de ilkel teleferiğe yaş çay yaprağı yüklediği sırada akıma kapılan kişi öldü.

Merkeze bağlı Gölgeli köyünde Fatih Sultan Mehmet Reyhanoğlu (20), topladığı çay yapraklarını ilkel teleferiğe yüklediği sırada elektrik akımına kapıldı.

Ağır yaralı olarak Rize Devlet Hastanesine kaldırılan Reyhanoğlu, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kütahya'da uyuşturucu operasyonu

Kütahya'da bir otomobilde 385 adet uyuşturucu hap ile çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Kentte uyuşturucu madde ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlatan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kütahya-Eskişehir karayolu üzerinde bir otomobili durdurdu.

Söz konusu araçta yapılan aramada, 385 adet uyuşturucu hap ile çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Gözaltına alınan otomobil sürücüsü H.D. (34), sorgulamasının ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

Denizli Kütahya Muğla Ula Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title