Haberler

Yürek Dağlayan Cenazede, Dede İle Torun Yan Yana Toprağa Ver

Ankara'nın Polatlı İlçesi'nde 3 Yaşındaki Furkan'ın Balkonundan Düşerek Hastanede Can Vermesi, Ardından Cenazesinde Dedesinin Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetmesi, Sevenlerini Göz Yaşı ve Üzüntüye Boğdu. Evlerinin 4'üncü Kat Balkonundan Düşerek Hastanede Can Veren 3 Yaşındaki Furkan'ın, Ardından Cenzesinde Torununun Üzüntüsüne Daha Fazla Kalbi Dayanamayan Dedesi 68 Yaşındaki Ali Kılıç da Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetti.

Ankara'nın Polatlı İlçesi'nde 3 yaşındaki Furkan'ın balkonundan düşerek hastanede can vermesi, ardından cenazesinde dedesinin kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmesi, sevenlerini göz yaşı ve üzüntüye boğdu. Evlerinin 4'üncü kat balkonundan düşerek hastanede can veren 3 yaşındaki Furkan'ın, ardından cenzesinde torununun üzüntüsüne daha fazla kalbi dayanamayan dedesi 68 yaşındaki Ali Kılıç da kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Polatlı'da tüyler ürperten olay Çarşamba akşamı meydana geldi. ilçenin Eskişehir karayolu kenarında 5 katlı bir apartmlanın 4'üncü katındaki dairenin balkonunda oynayan Cemile- Özkan Kılıç çiftinin çocukları olan 3 yaşındaki Furkan, akşam saatlerinde balkona çıkıp oynamaya başladı. Anne Cemile Kılıç ev işleriyle meşgul olduğu sırada balkon demirine tırmanan Furkan, dengesini kaybedip zemine çakıldı. Ağır yaralanan minik Furkan, ailesi tarafından Polatlı'daki hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Furkan, ambulans helikopterle Ankara'ya sevk edildi, ancak doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Anne Cemile Kılıç ile ilçede esnaflık nakliyecilik yapan baba Özkan Kılıç, 2 erkek çocuğundan biri olan 3 yaşındaki Furkan'ın ölüm haberi üzerine fenalık geçirdi ve yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Oğlunun cenazesinde göz yaşı döken talihsiz baba Özkan Kılıç, kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınarak kendisine serum verildi. Çok sevdiği torunu Furkan'ın ölümüyle yıkılan ve Polatlı Şehir mezarlığında defnedilmeden önce ikindi namazını kılmak üzere mahalledeki Yunus Emre camiine giden tarım emeklisi olan 6 çocuk babası 68 yaşındaki Ali Kılıç da üzüntüden kalp krizi geçirerek yolda hayatını kaybetti.

Önce Furkan'ın ölümüyle yıkılan Kılıç ailesi, bir gün arayla cuma namazı sonrası dedesi Ali Kılıç'ı da toprağa vermenin üzüntüsünü yaşadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Yaşam belirtisi yok! İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title