Haberler

Yunusemre'ye Bir Kavşak Daha Yapıldı

Yunusemre Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde gerçekleştirdiği kavşak düzenlemesini tamamladı.

Yunusemre Belediyesi, Güzelyurt Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerinde gerçekleştirdiği kavşak düzenlemesini tamamladı. Kavşaktaki ay-yıldız figürlü çalışma beğeni toplarken; Belediye Park Bahçeler Müdürü Fuat Balcı, bulvar üzerindeki diğer kavşaklarda da düzenleme yapılacağını belirtti.

İlçede park ve bahçelerde düzenleme ve peyzaj çalışmalarını sürdüren Yunusemre Belediyesi, kavşak çalışmalarıyla da takdir topluyor. Barbaros Mahallesindeki kavşak düzenlemesinin bir benzerini Güzelyurt Mahallesi, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı üzerindeki kavşakta yaptı. Ay-yıldız figürlü motifin monte edildiği kavşakta ışıklandırma ve çevre düzenlemesi yapıldı.

Çalışmalar diğer kavşaklarda da sürecek

Aynı düzenlemenin caddedeki diğer kavşaklarda da yapılacağını anlatan Park ve Bahçeler Müdürü Fuat Balcı konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Özellikle yoğun trafik akışın olduğu cadde, bulvar ve kavşaklarımızda çevre düzenlemesi peyzaj çalışmaları yapıyoruz. Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'ndaki çalışmada bunlardan biri. Kavşağa ay-yıldızlı figür monte ederek led ışıklandırma yapıldı. Bu çalışma içerisinde su ihtiyacını dikkate alarak çim yerine sadece yer örtücü bitkiler kullandık. Yunusemre ilçesindeki diğer kavşaklarda da çalışmalarımız sürecek." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güzelyurt Mahallesi Yunusemre Balcı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title