Haberler

Yunusemre'de Hedef Her Mahalleye Hizmet

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürü Uğur Mimaroğlu, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’ye verdiği brifingde, ilk hedeflerinin her mahalleye hizmet götürmek olduğunu söyledi.

Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürü Uğur Mimaroğlu, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'ye verdiği brifingde, ilk hedeflerinin her mahalleye hizmet götürmek olduğunu söyledi.

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, birim müdürleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Fen İşleri Müdürlüğü'nde düzenlenen kahvaltıya Başkan Çerçi'nin yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Kılıç Kaya, Ramis Şiyak, Hakan Akgöl ve birim müdürleri katıldı. Mehmet Çerçi, Fen İşleri Müdürü Uğur Mimaroğlu'ndan yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı. Mimaroğlu, gerçekleştirdiği sunumda ilk aşamada her mahalleye gireceklerini belirterek hedefleri doğrultusunda her mahalleye bir hizmet yapmak istediklerini dile getirdi.

"HİZMETİ HEP BERABER YAPACAĞIZ"

Manisa'nın Yunusemre ilçesine doğru ilerlediğini belirten Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Bizlere yolların kaldırımların yapılaması noktasında talepleri geliyor. Bu hizmetlerin bir planlama dahilinde yapılması lazım. Kış sezonun yapılaması gereken ne varsa elimizden geleni göstermemiz gerekiyor. Yeni kurulan bir belediyeyiz. Biraz zaman geçtikçe işler daha da oturacak ve olgunlaşacak. Hep birlikte işimize yoğunlaşmamız lazım. Acil çıkan durumlar oluyor. Pek çok hizmeti de yapmaya çalışıyoruz. Birbirimizin eksiklerini tamamlayarak Yunusemre'ye hizmet edeceğiz. Halka yapılacak çok sayıda sosyal ve kültürel hizmetler var. Kentsel dönüşüm ve imar ile ilgili projeler var. Bunların hepsi bir süreç içerisinde olacak. TOKİ ile ilgili görüşmelerimiz var. Bir çok hayalimiz var. Vatandaş bizden hizmet bekliyor. Bu hizmeti hep beraber yapacağız" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Yunusemre Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title