Haberler

Yunusemre Belediyesinden Yol Yapım Çalışması

Yunusemre Belediyesi, Düzlen Mahallesi sakinlerinin tarlalarına rahatça gitmelerini sağlamak için yol yapım çalışması başlattı.

Yunusemre Belediyesi, Düzlen Mahallesi sakinlerinin tarlalarına rahatça gitmelerini sağlamak için yol yapım çalışması başlattı. Çalışmalardan memnun olan vatandaşlar Yunusemre Belediyesi'nin makyaj belediyeciliği değil hizmet belediyeciliği yaptığını söyledi.

Yunusemre Belediyesi, birbiri ardına hayata geçirdiği projelerle AK belediyecilik hizmetlerini vatandaşlara sunmaya devam ediyor. Manisa'nın en büyük projesi olan 5 bin 500 konutluk TOKİ Projesi ile adından sıkça söz ettiren Yunusemre Belediyesi, Düzlen Mahallesi sakinlerinin tarlalarına rahatça gitmelerini sağlamak için yol yapım çalışması başlattı.

Yol yapım çalışması yapan ekiplerin başından ayrılmayan Düzlen Mahallesi Muhtarı Ayhan Yorgancı, "Köyümüz taşlık bir arazi yapısına sahip olduğu için mahallemizde oturan vatandaşlarımız tarlalarına rahat gidip gelemiyorlardı. Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Çerçi'den bu hizmetin verilmesini istedik. Başkanımız da bizim bu isteğimize anında olumlu cevap verdi ve şuan yol yapım çalışmaları başladı. Bu yol bittiğinde vatandaşlarımız tarlalarına daha rahat ulaşım sağlayacaklar. Vermiş olduğu bu hizmetten dolayı Belediye başkanımıza şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yol yapım çalışmasından memnun olan mahalle sakinleri ise, Yunusemre Belediyesinin makyaj belediyeciliği değil hizmet belediyeciliği yaptığını söyleyerek, Başkan Çerçi'ye teşekkür ettiler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title