Haberler

Yunusemre Belediyesi Yeni Araç Filosuyla Daha Güçlü

Güncelleme:

Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte merkezde kurulan Yunusemre Belediyesi, devredilen araç filosunu ilk aşamada aldığı 24 yeni araç ile güçlendirdi.

Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte merkezde kurulan Yunusemre Belediyesi, büyükşehir yasası ile devredilen araç filosunu ilk aşamada aldığı 24 yeni araç ile güçlendirdi.

Yeni alınan 24 hizmet aracının tanıtımına Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Kılıç Kaya, Hakan Akgöl ve birim müdürleri katıldı.

Yunusemre Belediyesi, araç filosuna 24 yeni araç katarak vatandaşa en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor. Yeni alınan araçlar birçok müdürlüğe tahsis edilerek hizmete başladı.

Büyükşehir yasasıyla Yunusemre'ye devredilen araçların çoğunun eski olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, "Büyükşehirden bize iş makinaları da devredildi. Ama birçoğu eskimiş bir haldeydi. Yapılan toplantılar sonucunda eksik araçlarımızın olduğunu tespit ettik. Ciddi bir ihtiyaç listesi ortaya çıktı. İmkanlarımızın ölçüsünde 24 yeni araç aldık. Bunların içerisinde minibüs, binek araç ve açık kasa kamyonet gibi farklı araçlarımız var. Yeni araçlarımız Zabıta Müdürlüğü'nden Fen İşleri Müdürlüğü'ne İmar Müdürlüğü'nden Park ve Bahçelere kadar her müdürlüğün ihtiyacı olan araçlardan oluşuyor. Araçlarımız hizmet etmeye başladılar. Büyük ölçüde araçlar bizim belediyeye ait olanlar. Yüzde 90'nını satın aldık. Ciddi bir araç filosu oluşturduk. Belki bu araçlarda bize yetmeyecek. İlk yaptığımız tespitte en büyük ilçe olduğumuz için araç ihtiyacımız daha fazlaydı. Belli bir kısmını karşılamış olduk. İleriki süreçte de belki kiralama yoluyla araç alacağız. Çok iyi bir ekip oluşturduk. En iyi hizmeti Yunusemreli vatandaşlarımıza sunacağız. Yunusemre Belediyemize yeni araçlarımız hayırlı olsun" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Kaya Hakan Yunusemre Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title