Haberler

Yunusemre Belediyesi ile Ziraat Odası İşbirliği Yapacak

Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret etti.

Şehzadeler Ziraat Odası Başkanı Mustafa Kaçire ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret etti. Başkan Kaçire, tarımsal faaliyetlere verdiği destekten dolayı Çerçi'ye teşekkür etti. İki kurum arasında işbirliği yapılması kararlaştırıldı.

Ziyarette konuşan Kaçire, resmi anlamdaki ilk ziyareti Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'ye yaptıklarını kaydetti.

Kaçire, tarım sektörünü yüksek yerlere çıkarmayı amaçladıklarını vurgulayarak, "Başkanımızın adaylığımız döneminde bizlere çok büyük desteği oldu. O yüzden ilk ziyaretimizi başkanımıza yaptık. Kendisinden çok memnunuz. Onun her türlü girişiminden dolayı çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bizi bundan sonra da bırakmayacaktır. Allah yüzümüzü güldürsün. Bizde Ziraat Odası olarak her zaman başkanımızın yanındayız. Amacımız tarım sektörünü yüksek yerlere çıkarmaktır." dedi.

YUNUSEMRE BELEDİYESİ TARIMA DESTEK VERİYOR

Yunusemre Belediyesi'nin geçtiğimiz günlerde 3 bin adet ceviz fidanı dağıttığına dikkat çeken Kaçire, "Yunusemre Belediyesi tarımsal faaliyetlere çok büyük destek veriyor. Bu girişimler çiftçiler tarafından memnuniyetle karşılandı. Belediyemize teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da çiftçinin menfaatleri için her türlü işbirliğine hazırız" diye konuştu.

"YENİ BİR UMUT OLDUNUZ"

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Ziraat Odası'nda yeni bir dönemin başladığına dikkati çekerek, "Mevcut yönetim bugüne kadar çeşitli hizmetlerde bulundu. Tabi bu bir bayrak yarışı. Seçilerek önemli bir başarıya imza attınız. Biz sizlere destek verirken artık Manisa'nın, Yunusemre'nin, Şehzadeler'in hak ettiği değişimi yaşaması gerektiğini düşünüyorduk. Bu makamlar kimsenin kendisine ait makamlar değildir. Bütün makamlar milletimizin makamlarıdır. İnsanlar da bu makamlara kendilerinden bir şeyler katarak güç verirler. Ziraat Odası da çok önemli bir meslek örgütüdür. Yunusemre bir tarım kentidir. O yüzden biz tarımı önemsiyoruz. Şehrimizde tarımın geleceğine inandığımız için özellikle Yuntdağı bölgesinde seferberliği başlattık. Sizlerde tarım örgütü olarak elinizi taşın altına koymalısınız ve üreticilerimize destek vermelisiniz. Siz milletin gözünde yeni bir umut oldunuz." şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Yunusemre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title