Haberler

Yuntdağı'nda Süt Toplama Merkezi Açıldı

Kırsal kalkınma hamlelerine hız veren Yunusemre Belediyesi, Yuntdağı’nda besiciliği geliştirmek için başlattığı proje kapsamında 5. Süt Toplama Merkezi’ni Sarıahmetli’de açtı.

Kırsal kalkınma hamlelerine hız veren Yunusemre Belediyesi, Yuntdağı'nda besiciliği geliştirmek için başlattığı proje kapsamında 5. Süt Toplama Merkezi'ni Sarıahmetli'de açtı.

Hayata geçirdiği kırsal kalkınma projeleriyle yeni istihdam alanları yaratmayı hedefleyen Yunusemre Belediyesi, Yağcılar, Dazyurt, Çamlıca, Büyük Sümbüller'in ardından Sarıahmetli'de de Süt Toplama Merkezi açtı. Merkezin açılışına Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Belediye Başkan Yardımcıları Ramis Şiyak, Mustafa Dandin ve İdris Avşar, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, Yunusemre Belediyesi Kırsal Kalkınma Komisyonu Başkanı Mustafa Gürler, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İLÇENİN EN UZAK MAHALLESİ'NE SÜT TOPLAMA MERKEZİ

Yunusemre Belediyesi'nin ilçenin en uzak mahallelerinden birinde Süt Toplama Merkezi açmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Sarıahmetli Muhtarı Halil Uğur, Başkan Çerçi ve ekibine teşekkür etti.

MERKEZ SAYISI 11'E ÇIKACAK

Açılışta konuşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Yuntdağı'nda Süt Toplama Merkezİ sayısını arttıracaklarının müjdesini vererek, "Yılsonuna kadar merkez sayısını 11'e yükselteceğiz. Yuntdağı'nın süt ürünlerini ve hayvancılığını geliştirmeyi amaçlıyoruz. Yuntdağı'nı eskiden olduğu gibi yine besiciliğin merkezi haline getirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

ORGANİK TARIM DA DESTEKLENECEK

Hizmetlerinin bunlarla da sınırlı kalmadığını aktaran Başkan Çerçi sözlerini şöyle tamamladı: "Besiciliğin yanı sıra organik tarım ve ağaç tarımının desteklenmesine yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Düğün salonlarının çalışmaları devam ediyor. Camilerimizin bahçelerini düzenliyoruz. Sarıahmetli mahallemizin yollarına kilit parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdik. Yunusemre Belediyesi olarak biz hizmet üretiyoruz"

BAŞKAN ÇERÇİ'Yİ KUTLADI

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber de Yunusemre Belediyesi'nin belediyecilik anlamında büyük hizmetler yaptığını dile getirerek şunları söyledi: "Belediyecilik dediğimiz zaman AK Partili kadroların nasıl destanlar yazdığının bugünde bir örneğini beraber yaşıyoruz. Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi seçildiği günden itibaren her zaman kırsal kalkınma konusunda gelir arttırıcı çalışmalarda bulunuyor. Süt Toplama Aracımız ile de diğer ilçelere yönelikte çalışmalarda bulunuyoruz. Bizler de her zaman üreticilerimizin faydasını sağlayacak olan çalışmalara yönelik destekte bulunmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak da Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi'nin katkılarıyla Yuntdağlarına yatırımlara bulunmaya devam edeceklerini kaydetti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Çerçi Yunusemre AK Parti Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title