Haberler

Yüksekova'da Çok Sayıda Mühimmat Ele Geçirildi

Güncelleme:

Hakkari Valiliği, Yüksekova'da yapılan operasyonlarda Selahattin Eyyubi Havalimanı'nın kuzeyinde özel şantiye içerisinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildiğini açıkladı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde polisin yaptığı operasyonlarda Yüksekova Selahattin Eyyubi Havalimanı'nın kuzeyinde özel şantiye içerisinde yapılan aramalarda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Hakkari Valiliği, Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bugün saat 05.30'da yaptığı operasyonla ilgili yazılı açıklamada bulundu.

ÇOK SAYIDA SİLAH VE MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince PKK'ya yönelik yapılan operasyonda çok sayıda silah ve mühimmatın ele geçirildiği belirtilen açıklamada şöyle denildi:

"PKK/KCK terör örgütü mensuplarına yönelik düzenlenen terör operasyonlarında İlimiz Yüksekova İlçesi Selahattin Eyyubi Havalimanının kuzeyinde özel şantiye içerisinde yapılan aramalarda, bölücü terör örgütüne ait olduğu değerlendirilen; 1 adet (Lançer olarak tabir edilen) Roket Atar Silahı, 3 adet Anti-Tank Roket Başlığı, 1 adet Anti-Personel Roket Başlığı, 4 adet Roket Atar Sevk Fişeği, 2 adet Roket Atar Sevk Fişeği Kılıfı, 1 adet Pompalı Av Tüfeği, 1 adet 7.65 mm çapında tabanca, tabancaya takılı vaziyette şarjör, şarjöre basılı vaziyette 5 adet 7.65 mm çapında fişek, 1 adet Telsiz, 1 adet Gece Görüş Dürbünü, 1 adet güneş gözlüğü şeklindeki gizli kamera, bomba yapımında kullanılan malzemeler ile çok sayıda örgütsel doküman ve dijital malzemeler ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanılmış olup; adli tahkikat devam etmektedir."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksekova Hakkari Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Euroleague dörtlü finalde (Final Four) finale çıktı mı, elendi mi? TV8.5 canlı izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) 8 Mayıs TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! Real Madrid Bayern Münih maçını şifresiz veren kanallar! Real Madrid Bayern Münih maçı nereden izlenir, hangi kanal veriyor? Fenerbaçe Monaco Eurolig serisi kaç kaç, kim önde? Monaco Fenerbahçe Beko maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Monaco Fenerbahçe Beko Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Real Madrid Bayern Münih maçı CANLI izle! 8 Mayıs R. Madrid B.Münih maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Karagümrük Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Karagümrük TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Dzeko sakatlandı mı, derbi oynamayacak mı 2024? Karagümrük Trabzonspor maçı CANLI izle! 8 Mayıs Karagümrük TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Fatih Karagümrük Trabzonspor ilk maç kaç kaç bitmişti? Trabzonspor Karagümrük ZTK yarı final ilk maç sonucu! 10 Mayıs'ta okullar tatil mi, Cuma günü okul yok mu? 19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? 19 Mayıs okullar tatil mi, yarım gün mü? 19 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Süper Lig şampiyonu ne kadar kazanacak 2024? New York Knicks Indiana Pacers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 9 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! EXXEN canlı maç izle! (REAL MADRİD-BAYERN MÜNİH) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 8 Mayıs EXXEN spor canlı izle!
500

Yorumlar (14)

tirişka:

kürt kardeşlerim bu ermenilerle bağlarınız kopartın gerçekleri görün artık oyun büyük sizi kulanıyor bu ermeniler

28
14
yanıtYanıtla
vanlı:

Kani bozuk ermeni zerdusler pis pisde kokuyo bu kirolar

31
5
yanıtYanıtla
TÜRKOGLU:

BU SILAHLAR KIMDEN SATIN ALINMIS HANGI FIRMALAR ÜRETMIS ARASTIRILSIN DOST DÜSMAN KAPITALISTLERDE ORTAYA CIKARILSIN UYAN EY MILLETIM.

9
0
yanıtYanıtla
bilenler:

Helal olsun

6
3
yanıtYanıtla
yorumcu:

idam itiyoruz

6
2
yanıtYanıtla
ASKERE VUR EMRI VERILMELI:

Arkadaşlar bence Devlet Dogu Anadolu ve Güney dogu bölgesinde Gösterilerde Yüzünü Kapatana Molotof Atana direk Askeriye Vur Emri verilmeli Yoksa Terörle Mücadele edilemez Ne bu Hergün Şehit Haberleri Gelecene Şehit Analari Agliyacana böyle Çözüm yapılmali bak birdaha Yüzünü Kapatıp Molotof Atan K Karakol Basan Asker Polis Şehit birdaha olurmu Hepsi Kuzu olur Zaten en Son Sözü Asker Söyler

7
1
yanıtYanıtla
fakir:

Çok sayıda dediğiniz bu mu ben adanadaki tırlardaki cephaneye bile çok sayıda diyemiyorum. Afyonda patlayan cephaneden bile çok değil. yine masum! vatandaşı kandırıyorsunuz. ayıp bile diyemiyorum bu habere çünkü ayıp az kalır yapılan bu habere

6
1
yanıtYanıtla
yildiz:

asil muhimmatlar arazilere ve mezarliklara gomulmustur.

7
0
yanıtYanıtla
TERÖR:

Arkadaşlar ben Kandil ve Suriyenin Güneyinde PKK Terör Örgütünün yeni bir Terör Devleti Kurulmasıni istemiyom bence TSK Karadan Tanklarla Kandile ve Suriyeye Girilmeli Düşünün ilerde bu Terör Devleti yine Türkiye Saldiracak ve Analar Şehit ogullarina Agliyacana bence bir kere Girersin Kökünden Kazir Çıkarsın ilerde hep Şehit Haberleri Gelecene Kürtlerden Terörün Yanında olanlarda ölür Gider Yani Düşünürseniz Herkes Akli selim Düşünmeli Zaten en Son Sözü Asker Söyler

6
1
yanıtYanıtla
END:

Bence bu sadece saklanan iki teröristin mühimmatı olabilir. Biri Tetikçi diğeri malzemeci ve gözetleyici body sistemi ile çalışıyorlar anlayacağınız ve bunlar birbirleriyle irtibat kurmak zorunda anlaşılan. Eğitim Görmüş olan yerli terörist ile buluşturuluyor ve oda gözlemlerini aktararak eylem yapıyorlar. yerli olan Gözcü ve Taşıyıcı. Sonrada kaçıyorlar. Peki bunların bağlantısını kim sağlıyor. KCK üyeleri mi? gençlik Yapılanması mı? Bu yapının Çoktan içine para ile sızılmalıydı, para nelere kadir

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title