Haberler

Yüksekova'da 3 Askerin Şehit Edilmesi

Eğitim Bir Sen Tekirdağ Şube Başkanı Topuz: "Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemektir"

Eğitim-Bir-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Ferruh Topuz, milletin sağduyulu olması, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucularının tuzağına düşmemesi gerektiğini belirtti.

Topuz, yaptığı yazılı açıklamada, Yüksekova'daki hain saldırıyı kınayarak, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve millete başsağlığı diledi.

Hain saldırının arkasında var olanların ve tetiği çeken kirli ellerin yakalanıp yargı ve toplum önünde hesap vermesi gerektiğini ifade eden Topuz, şunları kaydetti:

"Ülkemizde barış, kardeşlik ve huzur ortamının güçlendiği bir dönemde, terör örgütü hain eylemleriyle kalleş yüzünü ve taşeron kimliğini bir kez daha göstermiştir. Bu hain saldırı kardeşliğimizi asla zayıflatmayacaktır. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha göstereceğiz. Birliğimiz sayesinde bütün engelleri aşacağız. Bu alçak saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliği bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yıkamayacaktır."

Topuz, Memur-Sen ailesi olarak milleti sağduyuya davet ederek, "Milletimize düşen görev sağduyulu olmak, terör örgütlerinin ve onları kurgulayan oyun kurucuların tuzağına düşmemektir. Milletimizi birbirine düşürmek isteyenlerin oyunlarını tek ses ve tek yürek olarak bozacağız" ifadelerini kullandı. - Tekirdağ

Kaynak: AA / Yerel

Eğitim Bir Sen Yüksekova Tekirdağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title