Haberler

Yüksek Hızlı Tren Müjdesi...

AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, Eskişehir-Antalya arası Hızlı Tren Yolu'nun (YHT) Kütahya’dan geçeceğinin artık kesinleştiğini söyledi.

AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, Eskişehir- Antalya arası Hızlı Tren Yolu'nun (YHT) Kütahya'dan geçeceğinin artık kesinleştiğini söyledi.

Saraçoğlu, AK Parti İl Başkanlığı binasında İl Başkanı İshak Gazel, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Hasan Fehmi Kinay, Vural Kavuncu ve Soner AKsoy ile 22. Dönem Kütahya Milletvekili Alaettin Güven ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Saraçoğlu, projenin ilk etabının Eskişehir-Kütahya arasındaki 54 kilometrelik hızlı demiryolu olduğunu bildirdi.

Basın toplantısına "Seçim kampanyasını yalan ve iftiralar üzerine kuranların bir balonunu daha patlatmak için buradayız" diyerek başlayan Saraçoğlu, "Aylardır Hızlı trenin Kütahya'ya uğramadan geçeceği yalanını yayan MHP adayı önceki yalanlarından dolayı iki seferdir özür dilediği gibi yine özür dileyeceği Hızlı Tren Projemizi açıklamak için sizlerle birlikteyiz. 12 Yıldır millete hizmet yolunda gece-gündüz yaz-kış demeden yaptığı cefakar çalışmalarından dolayı, bugün uluslararası güçlerin darbe taarruzuna maruz kalan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Ulaştırma Bakanlarımız Binali Yıldırım ve Lütfü Elvan'a, bu konuda yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı Milletvekillerimiz Soner Aksoy, Hasan Fehmi Kinay ve Vural Kavuncu'ya, AK Parti Kütahya Teşkilatlarımıza, Ulaştırma Bakanlığı'nın çalışkan personeline Kütahya halkı adına teşekkürü bir borç bilirim. Allah onlardan razı olsun. Israrlı talepleriyle, katılımcı demokrasinin nasıl olması gerektiğini göstererek Tüm Türkiye'ye örnek olan, kendileriyle her ortamda gurur duyduğum Kütahyalı hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunarım.Devlet Demiryolları'nın göndermiş olduğu, şu an elimde gördüğünüz tamamlanmış uygulama projelerine göre, Eskişehir- Antalya arası Hızlı Tren Yolu'nun Kütahya'dan geçeceği kesinleşmiştir. Bu projenin ilk etabı, Eskişehir-Kütahya arası 54 kilometre hızlı demiryoludur. Dikkatinizi çekiyorum hızlandırılmış değil, Yüksek Hızlı Tren. Bunu özellikle söylememin bir sebebi var.

Zira, bu memlekete, iktidar ortağı olduğu dönemde bir çivi dahi çakamayan MHP, Yüksek Hızlı Tren projesinin gerçekleşeceğini anlayınca, bu defa projenin hızlandırılmış Tren olduğu yalanını savurmaya başlamıştır. Projenin ilk etapta tamamlanması planlanan bu kısmıyla Kütahya'mız önce Eskişehir'e, sonra Ankara-İstanbul ve Konya'ya bağlanacaktır. Yine elimde gördüğünüz, Tamamlanmış Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin ikinci kısmı, Kütahya -Afyon-Burdur ve Antalya bağlantısıdır. Projenin ikinci kısmı da bittiğinde, Kütahyamız, Hızlı tren ağının tam ortasında, stratejik olarak çok önemli bir konuma gelecektir. Deniz, İnanç ve Kültür turizmini birleştiren bu projenin merkez üssü Kütahyalı hemşehrilerime, bu büyük müjdeyi verirken kendimi çok huzurlu, gururlu ve mutlu hissediyorum.

Hızlı Tren Kütahyamıza hayırlı olsun. Kütahyamızherşeyin en iyisine layıktır" ifadelerini kullandı.

AK Parti Kütahya Milltvekilleri Hasan Fehmi Kinay, Vural Kavuncu ve Soner Aksoy da, Hızlı Tren Projesi'nin Kütahyalılar'a hayırlı olması temennisinde bulundu.(EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eskişehir Ak Parti Antalya Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title